Kazen van bij ons op een gepimpte kaasplank

Nieuws

Van 1 oktober tot 18 november zet VLAM de schijnwerpers op de Belgische kazen. Een wedstrijd met kaasplankcreaties van ex-winnaar van De Mol Davey Van Rode geeft de campagne een aparte insteek. De bedoeling blijft steeds dezelfde: mooie momenten beleven met kazen van bij ons.

Wanneer de dagen korter worden en de koude langzaam maar zeker binnenkruipt, willen we het thuis extra gezellig maken. En daar horen Belgische kazen bij. Als snack in de zetel of een mooi kaasbordje aan tafel, of waarom ook niet, verwerkt in een dampende warme bereiding.

VLAM zet je alvast op lekkere gedachten met zijn promotiecampagne ‘Kazen van bij ons. Karakters van bij ons’. Deze najaarscampagne wordt gevoerd op TV (Een, Canvas, VTM, Q2, Vitaya, CAZ, Vier en Vijf), in de bioscoop (Kinepolis) en online. Aardig om weten is dat VAM opnieuw een wedstrijd lanceert waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Voor de kaascampagne werkt VLAM deze herfst samen met ex-winnaar van De Mol, Davey Van Rode. In enkele korte filmpjes toont Davey hoe hij van een afgedankt voorwerp zoals een skateboard, een dakpan, een ton en glas een karaktervolle, stijlvolle kaasplank maakt. De creaties zijn zo geslaagd dat ze meteen het prijzenpakket zullen uitmaken van de kaaswedstrijd op kazenvanbijons.be. De wedstrijd loopt van 1 oktober tot 18 november.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1540)