La Bella Italia: Buurtsuper.be op inspiratiereis in Bologna

Nieuws

Na de inspiratiereizen naar Dublin, Berlijn, China en dit jaar Kopenhagen in april en oktober heeft Buurtsuper.be de volgende inspiratietour naar Bologna gepland. De reis staat gepland van 13 tot en met 16 november. We bezoeken onder meer het innovatieve concept Eataly.

Bologna in het noorden van Italië is een stad met een ziel, een karakter dat door de millennia heen werd gevormd. De straten stralen weinig anders uit dan romantiek en eeuwige rust. Bologna is geen grote wereldstad, tussen haar muren vind je slechts 380.000 inwoners, maar dat heeft haar niet tegengehouden om een blijvende indruk na te laten. En dat zal ze ongetwijfeld ook na ons buurtsuper.be-bezoek doen.

Zoals gebruikelijk wordt de vierdaagse georganiseerd volgens de inmiddels gekende Buurtsuper.be kwaliteitsstandaard. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Als leden worden jullie helemaal in de watten gelegd. We bezoeken er onder meer Fico World Eatally, dat op 15 november 2017 de deuren opende.

‘Van veld tot vork’ worden bezoekers in Fico World Eataly meegenomen in de Italiaanse eetcultuur. Van melk tot mozzarella en van olijf tot olijfolie: elk Italiaans product is vertegenwoordigd en elke stap in het proces wordt inzichtelijk gemaakt en uitgelegd.

Eveneens inspirerend wordt het bezoek aan een balsamicoboerderij, een gourmetwinkel en vrijetijdsgewijs aan de Ferrari fabriek.

Het vertrek staat gepland op dinsdag 13 november om 13.15 uur in Zaventem, vrijdag 16 november om 17u55 uur is de terugkomst voorzien.

Prijs all-in bedraagt 1.554 euro (single kamer), 1.335 euro (dubbele kamer), excl 21% btw en annulatieverzekering. Let wel: er is geen KMO-portefeuille mogelijk, een deel van de kostprijs is al door Buurtsuper.be gefinancierd.

 Interesse om deze ervaring en inspiratie op te doen? Registreer je vandaag nog voor deze reis.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››