Lees hier de Vlaamse startnota

Nieuws

De beknopte Startnota van formateur De Wever bevat een aantal aanknopingspunten die voor de Vlaamse KMO’s erg belangrijk zijn. Zo is één van de grootste knelpunten de zoektocht naar geschikt personeel. Daar wil de Startnota op inzetten door, onder meer, 120.000 extra Vlamingen aan de slag te krijgen.

De Vlaamse sociale partners stelden recent hiervoor nog aanbevelingen op in hun akkoord “Iedereen Aan Boord”. PMO, het opleidingscenter van Buursuper.be, leidt jaarlijks honderden werkzoekenden op die ambitie hebben om in de retail te komen werken. Ze doet dit in samenwerking met de VDAB. Het is dan ook belangrijk dat de nota de samenwerking tussen de VDAB en de bedrijven wil versterken. Ook de ambitie in de Startnota om vooruitgang te boeken op vlak van administratieve vereenvoudiging is volgens Buurtsuper.be een belangrijk voornemen. “Vlaanderen mag geen regelneef zijn”, dat staat er letterlijk te lezen in de nota.

Voor de Startnota in zijn geheel: klik hier

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››