Loonaanpassingen ten gevolge van indexaanpassing voor PC201 en 202.01

Nieuws CAO's

Als gevolg van de indexaanpassing worden de lonen aangepast van de bedienden die ressorteren onder het Paritair Comité van de Zelfstandige Kleinhandel of PC201 en het Paritair Comité van de Zelfstandige Supermarkten of PC201.0.

Voor de nieuwe loonbarema ' s PC201, klik hier.

Voor de nieuwe loonbarema's PC202.01, klik hier.

Naar de pagina CAO (loon- en arbeidsvoorwaarden)

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››