Lotus lanceert twee nieuwe gebakjes

Nieuws Productnieuws

Lotus brengt niet één, maar twee nieuwe gebakjes op de markt: de Tartélice Chocolade en Tartélice Framboos.

Het nieuwe chocoladetaartje is er eentje voor échte chocoholics. Het is gemaakt met zachte chocoladecake én heeft een extra laagje chocoladevulling. In het frambozentaartje zit er onder de malse cake dan weer een heerlijk laagje frisse frambozenvulling. Een absolute aanrader voor de fijnproevers onder ons!

Nieuw kleedje, authentiek recept

Samen met de nieuwkomers maakt het gekende appeltaartje Pommeline vanaf april ook deel uit van het Tartélice-gamma.
Tijd voor een nieuwe naam én een nieuwe look dus. Het vroegere Pommeline-gebakje heet voortaan Tartélice Appel, maar behoudt zijn lekkere, originele bakkersrecept. Het pakje krijgt ook het frisse en moderne Tartélice-kleedje.

Lees ook ›› Alle producten (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››