Lotus Madeleine Chocolade: de perfecte speeltijdsnack

Nieuws Productnieuws

Maandag is het zo ver: het einde van de vakantie en het begin van het nieuwe schooljaar. Gelukkig heeft Lotus Bakeries de perfecte vieruurtjes voorzien om die eerste speeltijden (kids) of koffiebreaks (mama en papa) door te komen.

De heerlijke Lotus Madeleine Chocolade, Madeleine Pur Beurre met chocolade gemarmerd en de Madeleine Pur Beurre met rozijnen zijn namelijk individueel verpakt in kleine formaten. 

Je kent ongetwijfeld de populaire klassieke, malse cakejes van Lotus Madeleine. Dit fluweelzachte gebakje bestaat ook met een heerlijk lekkere chocoladecake binnenin en is onweerstaanbaar lekker in al zijn eenvoud. Het meest handige? De Lotus Madeleine Chocolade zijn individueel verpakt waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen naar je werk of school. Een simpel, maar vooral handig pleziertje voor iedereen die dubbel wil genieten.

Bovendien zijn er 2 varianten van Madeleine Pur Beurre: eentje met chocolade gemarmerd en eentje met rozijnen. De volle smaak van échte boter wordt ofwel gecombineerd met chocoladecake ofwel met zonnige rozijnen. Ook deze zijn door hun ideale formaat makkelijk mee te nemen om van te kunnen genieten tijdens de pauzes. 

De Lotus Madeleine Chocolade wordt per 12 individueel verpakt, de Madeleines Pur Beurre per 8 in een handige staande zak.

Lees ook ›› Alle producten (1693)

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››

Extralegale voordelen zoals loonbonus onderbenut

Nieuws

In De Tijd vertelt sociaal secretariaat Partena, op basis van een rondvraag bij 169 bedrijven, dat de extra legale voordelen te weinig worden gebruikt. Het gaat over extra’s die werkgevers aan werknemers kunnen toekennen boven op het loon. De meest bekende zijn maaltijd- en ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekeringen.
Lees meer ››