Lotus Madeleine Chocolade: de perfecte speeltijdsnack

Nieuws Productnieuws

Maandag is het zo ver: het einde van de vakantie en het begin van het nieuwe schooljaar. Gelukkig heeft Lotus Bakeries de perfecte vieruurtjes voorzien om die eerste speeltijden (kids) of koffiebreaks (mama en papa) door te komen.

De heerlijke Lotus Madeleine Chocolade, Madeleine Pur Beurre met chocolade gemarmerd en de Madeleine Pur Beurre met rozijnen zijn namelijk individueel verpakt in kleine formaten. 

Je kent ongetwijfeld de populaire klassieke, malse cakejes van Lotus Madeleine. Dit fluweelzachte gebakje bestaat ook met een heerlijk lekkere chocoladecake binnenin en is onweerstaanbaar lekker in al zijn eenvoud. Het meest handige? De Lotus Madeleine Chocolade zijn individueel verpakt waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen naar je werk of school. Een simpel, maar vooral handig pleziertje voor iedereen die dubbel wil genieten.

Bovendien zijn er 2 varianten van Madeleine Pur Beurre: eentje met chocolade gemarmerd en eentje met rozijnen. De volle smaak van échte boter wordt ofwel gecombineerd met chocoladecake ofwel met zonnige rozijnen. Ook deze zijn door hun ideale formaat makkelijk mee te nemen om van te kunnen genieten tijdens de pauzes. 

De Lotus Madeleine Chocolade wordt per 12 individueel verpakt, de Madeleines Pur Beurre per 8 in een handige staande zak.

Lees ook ›› Alle producten (1828)

Belgische chef-koks ontwikkelen recepten voor Delhaize

Nieuws

Delhaize begon in 1999 samen te werken met bekende chefs en breidt nu haar bestaande assortiment uit met nieuwe gerechten. Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman, Wout Bru en Bart Desmidt ontwikkelden recepten voor de nieuwe verse bereide gerechten, vanaf december te vinden in de Delhaizewinkels.
Lees meer ››

Welke impact zal prijzenslag hebben op kwaliteit?

Nieuws

In Het Laatste Nieuws staat een artikel over hoe de Belgische supermarkten reageren op de komst van Jumbo. Volgens Test Aankoop zouden een aantal prijzen die Jumbo hanteert goedkoper zijn dan de prijzen die ze zelf, net over de grens in Nederland, toepast. Er wordt niet verwacht dat de prijzen blijvend laag worden gehouden bij de bewuste referenties.
Lees meer ››

De hele dag door ... eten

Nieuws

Buurtsuper.be is momenteel op inspiratiereis in New York. Wat daar opvalt is dat New Yorkers, jong en oud, de hele dag door eten of ‘snacken’. Te voet, op de bus of in de metro. Alles gebeurt gewoon ‘on the road’. Het aanbod is hier dan ook volledig op afgestemd. Komt die trend ook naar ons land? Volgende week opent alleszins de eerste KFC in ons land.
Lees meer ››