MARTINI® Fiero & Tonic

Nieuws Productnieuws

Nu het startschot van de zomer gegeven is, kunnen we opnieuw genieten van spontane bijeenkomsten met vrienden op een zonnig terras of bruisende afterworks met collega’s. Dankzij MARTINI® kan je genieten van een heerlijke cocktail waarvoor je niet eens in de rij hoeft te staan ...

Door aan MARTINI® Fiero verfrissende tonic toe te voegen, ontstaat een match made in heaven die elke cocktailliefhebber zal weten te bekoren. MARTINI® Fiero's bitterzoete bloedsinaasappelsmaak gaat namelijk perfect samen met de bitterheid van tonic.

Hartige, zoute antipasti versterken de fruitige tonen van MARTINI® Fiero & Tonic. Voor een perfecte picknick kan deze lichte zomercocktail dan ook best gecombineerd worden met rijke Italiaanse lekkernijen zoals arancini of gegrilde courgettes. Serveer met wat brood of pizza en jouw zomeravond kan alvast niet meer stuk.

MARTINI® Fiero & Tonic is vanaf nu overal verkrijgbaar in België, ofwel in de ready-to-drink versie voor de adviesprijs van €6,50 voor 3x15 cl of €1,99 per flesje van 15 cl, ofwel door zelf te mixen met Fiero 75 cl aan de adviesprijs van €6,99 per fles.

Lees ook ›› Alle producten (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››