Nescafé Dolce Gusto breidt assortiment uit

Nieuws Productnieuws

Met Nescafé Dolce Gusto kan het hele gezin in enkele seconden zijn favoriete drankje maken, met één en hetzelfde apparaat.

Liefhebbers van sterke koffie of latte, fans van thee of warme chocolademelk: iedereen heeft in een mum van tijd precies wat hij wil. Vandaag stelt Nescafé Dolce Gusto drie nieuwe smaken voor: drie 100% Arabicavariëteiten, afkomstig uit de biologische landbouw en van topkwaliteit, rechtstreeks uit Latijns-Amerika; de “Absolute Origins”.

  • De delicate Lungo délicat uit Sierra Nevada en Colombia
  • De intense espresso uit de Peruviaanse provincie Cajamarca
  • De zachte espresso uit Honduras

Nescafé Dolce Gusto had al een dertigtal verschillende dranken in zijn aanbod. Met deze drie nieuwe smaken van uiterst zorgvuldig geselecteerde origine wordt het gamma nog verder uitgebreid.

Deze Nescafé Dole Gusto-capsules zijn verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijs van 4,69 euro (doos van 12 capsules).

Lees ook ›› Alle producten (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››