Nescafé Dolce Gusto breidt assortiment uit

Nieuws Productnieuws

Met Nescafé Dolce Gusto kan het hele gezin in enkele seconden zijn favoriete drankje maken, met één en hetzelfde apparaat.

Liefhebbers van sterke koffie of latte, fans van thee of warme chocolademelk: iedereen heeft in een mum van tijd precies wat hij wil. Vandaag stelt Nescafé Dolce Gusto drie nieuwe smaken voor: drie 100% Arabicavariëteiten, afkomstig uit de biologische landbouw en van topkwaliteit, rechtstreeks uit Latijns-Amerika; de “Absolute Origins”.

  • De delicate Lungo délicat uit Sierra Nevada en Colombia
  • De intense espresso uit de Peruviaanse provincie Cajamarca
  • De zachte espresso uit Honduras

Nescafé Dolce Gusto had al een dertigtal verschillende dranken in zijn aanbod. Met deze drie nieuwe smaken van uiterst zorgvuldig geselecteerde origine wordt het gamma nog verder uitgebreid.

Deze Nescafé Dole Gusto-capsules zijn verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijs van 4,69 euro (doos van 12 capsules).

Lees ook ›› Alle producten (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››