Nescafé Dolce Gusto breidt assortiment uit

Nieuws Productnieuws

Met Nescafé Dolce Gusto kan het hele gezin in enkele seconden zijn favoriete drankje maken, met één en hetzelfde apparaat.

Liefhebbers van sterke koffie of latte, fans van thee of warme chocolademelk: iedereen heeft in een mum van tijd precies wat hij wil. Vandaag stelt Nescafé Dolce Gusto drie nieuwe smaken voor: drie 100% Arabicavariëteiten, afkomstig uit de biologische landbouw en van topkwaliteit, rechtstreeks uit Latijns-Amerika; de “Absolute Origins”.

  • De delicate Lungo délicat uit Sierra Nevada en Colombia
  • De intense espresso uit de Peruviaanse provincie Cajamarca
  • De zachte espresso uit Honduras

Nescafé Dolce Gusto had al een dertigtal verschillende dranken in zijn aanbod. Met deze drie nieuwe smaken van uiterst zorgvuldig geselecteerde origine wordt het gamma nog verder uitgebreid.

Deze Nescafé Dole Gusto-capsules zijn verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijs van 4,69 euro (doos van 12 capsules).

Lees ook ›› Alle producten (1112)

Carrefour lanceert personal shopper dienst

Nieuws

Carrefour lanceert personal shopper dienst Shipto. Deze mobiele app, brengt klanten in contact met personal shoppers. In de app kiest de klant de winkel waar hij wil kopen, voegt de producten toe aan het winkelmandje en plaatst zijn bestelling. Vervolgens worden de aankopen door de personal shopper met een elektrische bakfiets geleverd op het gewenste adres. Daarmee speelt deze retailer slim in op het tijdsgebrek bij klanten.
Lees meer ››