Nieuw yoghurtgamma

Nieuws Productnieuws

MIK optimaliseert zijn gamma met een jongere en hippere verpakking in wit met zachte kleuren, samen met een aantrekkelijke prijszetting.

Nieuw in het gamma van MIK: magere bosbes- en framboosyoghurts (in single porties van 125 g of family pack van 500 g) en roeryoghurts natuur (vol én mager) van 500 g. Allen gemaakt van weidemelk, afkomstig van koeien die minimum 120 dagen per jaar, 6 uur per dag, in de wei lopen.

Naast de heerlijk smeuïge roeryoghurts blijven de gekende standyoghurts ook in het MIK-gamma. Deze worden traditioneel gemaakt en danken hun smaak en structuur aan de rijping in de pot zelf.

MIK staat dan ook al sinds 1902 voor vakmanschap en kiest steevast voor kwalitatief hoogstaande Belgische producten, een korte keten en productie met respect voor het milieu. De directe link tussen Belgische boer en product draagt MIK hoog in het vaandel. Het bedrijf is nu volledig klaar voor een nieuw hoofdstuk, om ook de jongere generatie te overtuigen van hun kwaliteit.

Lees ook ›› Alle producten (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››