Nieuw zakboekje over verandering in organisaties

Nieuws

Niet de grootste of de rijkste, maar de organisatie die zich het best en het snelst aanpast, overleeft in deze razendsnel veranderende tijden. Dit nieuwe zakboekje, geschreven door Luc Ardies, biedt een beproefde methode om mensen mee te krijgen in grote en kleine veranderingen.

Bij elk veranderingsproces moet het management beseffen dat men eerst de mensen in beweging moet krijgen alvorens de organisatie volgt. Het is duur om medewerkers bij te scholen, maar nog duurder om ze te ontslaan. Dit zakboekje biedt een wetenschappelijk beproefde methode om mensen in vijf eenvoudige stappen mee te nemen in grote of kleine veranderingen. Met de praktijkvoorbeelden en handige do’s en don’ts is jouw organisatie er klaar voor.

Waarom de ene organisatie swingt en de andere slowt in tijden van verandering is een beknopt en helder zakboekje voor mensen met weinig tijd en grote ambities. Het biedt een methode op basis van een succesvol model uit de gedragswetenschappen, eenvoudig vertaald naar vijf verschillende praktijkvoorbeelden. 

Bestel je exemplaar nu via https://www.lannoo.be/nl/waarom-de-ene-organisatie-swingt-en-de-andere-slowt-tijden-van-verandering


Dit is het tweede boekje in de reeks Het ABC van het nieuwe werken. 

In dezelfde reeks verscheen ook Waarom de ene opleiding werkt en de andere niet. Bestel je exemplaar via https://www.lannoo.be/nl/waarom-de-ene-opleiding-werkt-en-de-andere-niet

Waarom-de-ene-opleiding-werkt-en-de-andere-niet

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››