Nieuwe AD Delhaize Cadix op Het Eilandje opent de deuren


In de buurt zag Delhaize immers een nood aan een nieuwe winkel: "Veel mensen uit de buurt moesten zich tot voor kort verder verplaatsen voor hun boodschappen", vertellen Bert Lambregts en Mathieu Brolet, de zelfstandige uitbaters van AD Delhaize Cadix. "Dankzij deze nieuwe winkel kunnen de klanten hun aankopen nu veel dichterbij doen."

AD Delhaize Cadix wil zich als rasechte buurtwinkel in de eerste plaats integreren in de buurt. "De winkel creëert 20 nieuwe jobs, die we proberen lokaal in te vullen", vertellen uitbaters Bert Lambregts en Mathieu Brolet. "We denken dat dit al een eerste stap is naar integratie in de buurt, maar de echte integratie zal vooral komen door het contact dat onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers dagelijks zullen hebben met de klanten."

Met 1678 m² verkoopoppervlakte en 20 nieuwe jobs is de winkel de jongste telg van het AD Delhaize-netwerk, dat goed is voor meer dan 200 verkooppunten in België. Meer dan ooit legt Delhaize de focus op de innovatie en duurzaamheid waar de supermarktketen voor staat.

Innovatief assortiment

AD Delhaize Cadix zet, net als alle andere Delhaize-winkels, in op een breed en innovatief assortiment. Enerzijds is er een ruime keuze uit huismerken (Delhaize, 365, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care en FairTrade), waarbij Delhaize innoveert met onder meer Raw Cake, een ruime keuze superfoods en ontbijtproducten op basis van stevia. Anderzijds is er een brede waaier aan nationale merken. Er blijft een focus op Belgische bevoorrading: 70% van het assortiment bij Delhaize is gemaakt in België. De klanten hebben bij AD Delhaize Cadix in totaal keuze uit circa 15 000 producten.

De winkel werd gebouwd volgens het meest recente AD-winkelconcept, dat vooral wordt gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Verder biedt Delhaize Cadix datgene wat de klanten verwachten van een moderne Delhaize-winkel:

Delhaize in Antwerpen

Delhaize is altijd zeer sterk vertegenwoordigd geweest in Antwerpen. Vandaag heeft Delhaize 33 winkels in Antwerpen. Hieronder vallen 10 Delhaize supermarkten, 8 Shop & Go’s, 11 Proxy Delhaizes en 4 AD Delhaizes. 16 van deze winkels bevinden zich in Antwerpen-Centrum. Delhaize voorziet haar klanten van 33.527 m² aan winkelruimte in heel Antwerpen. Voor Delhaize is het heel belangrijk dat haar Antwerpse klanten op eenvoudige manier hun inkopen kunnen doen in een plaatselijke Delhaize winkel. Daarom focust Delhaize ook op het openen van nieuwe Delhaizes in regio Antwerpen.




Gerelateerde artikels

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt

Actueel

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy