Nieuwe AH in Kuringen gaat voor vers

Nieuws

Albert Heijn opende begin juni een nieuwe winkel in Kuringen met franchisenemers Kenny de Vries en Desiree Speth. Het assortiment van nieuwe winkel bestaat voor 50% uit verse producten. Albert Heijn geeft met deze winkel de aftrap van zijn nieuwe versconcept.

Dat versconcept biedt extra veel verse producten verspreid over de hele winkel en zal uitgerold worden in alle nieuwe winkels. Albert Heijn wil de nummer 1 worden in vers, dat vernemen we in een interview dat woordvoerder Ann Maes gaf aan Gondolla. Het AGF aanbod wordt in vergelijking met de andere AH winkels nog meer uitgebreid, evenals de bakkerij en de markthal, waar klanten verse producten vinden voor het ontbijt de lunch of de borrel. Er zijn ook meer vers bereide maaltijden en salades. Daarnaast is er ook een lange toog voor kaas en charcuterie. De nieuwe winkel in Kuringen, in de Schampbergstraat 22b, wordt uitgebaat door franchisenemers Kenny de Vries en Desiree Speth.

De verkoopoppervlakte bedraagt 1.600m2. De helft daarvan is gewijd aan verse producten. Daarnaast speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol. Zo maakt de retailer bijvoorbeeld gebruik van de dry misting techniek waarbij groenten en fruit beneveld worden zodat de producten langer vers blijven. Zo kunnen plastic verpakkingen zoveel als mogelijk worden vermeden.

Albert Heijn heeft de ambitie om 30 tot 50 nieuwe winkels in ons land te openen. Dit jaar zijn dat er nog drie: Rijkevorsel opent in de week van 8 juli en na de zomer komen er nog winkels in Genk en Deurne bij.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2213)