Nieuwe Doritos® smaken

Nieuws Productnieuws

De lekkere crunchy maïs tortilla chips zijn vanaf nu te vinden in twee nieuwe bold flavours: Doritos® Guacamole en Doritos Flamin’ Hot® Nacho Cheese.

PepsiCo verwelkomt voor de Doritos® tortilla chips een nieuwe spicy flavour geïnspireerd door een geliefde klassieker. De Doritos® Nacho Cheese, wordt door een upgrade heter dan ooit. Doritos Flamin’ Hot® Nacho Cheese is de spicy variant op de originele versie. Doritos® Guacamole is is de ultieme dip partner in crimeready-to-eat met je favoriete dip of als ideale basis voor je DIY nacho’s uit de oven. 

Om de nieuwe smaken te lanceren werden influencers en dipping liefhebbers uitgedaagd om mee te doen aan de Doritos® Dipping Challenge met #doritosdippingchallenge #forthebold.

 

Lees ook ›› Alle producten (2361)

AH, Jumbo en Plus introduceren 'slimme' displays

Nieuws

Albert Heijn, Jumbo en Plus introduceren deze week 'slimme displays' van het bedrijf Pure Value in hun filialen. Het zou gaan om de zogenoemde duurzame en herbruikbare Proteus-productdisplay, die de huidige wegwerpdisplays moet vervangen. Zeventig procent van de Nederlandse supermarkten zou de nieuwe displays deze week introduceren.
Lees meer ››

Steun voor Pink Ribbon van Carrefour

Nieuws

Carrefour sluit zich dit jaar opnieuw aan bij de acties van Pink Ribbon, een organisatie die zich richt op het vergroten van het bewustzijn rond borstkanker. Er zullen consumentenacties in de winkels plaatsvinden en Carrefour-medewerkers stappen mee in De Roze Mars.
Lees meer ››