Nieuwe Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon

Nieuws Productnieuws

Fuze Tea, de nieuwe ijsthee die sinds begin 2018 verkrijgbaar is in België, lanceert een nieuwe limited edition die zowel koud als warm kan gedronken worden: Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon.

Wist je dat, wanneer je regelmatig een pauze inlast, je meer kansen en mogelijkheden ziet dan iemand die altijd in de hoogste versnelling zit? Bovendien is je creatief vermogen dan groter, en zijn je gedachten positiever. Het lijkt misschien alsof je je tijd verdoet als je even een pauze neemt, maar het tegenovergestelde is waar: ontspanning zorgt voor een betere focus, waardoor je sneller en efficiënter te werk gaat.

Fuze Tea speelt hierop in met haar nieuwe limited edition die zowel warm als koud kan gedronken worden: Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon. De mix van appel en kaneel zorgt voor een heerlijk moment van ontspanning. Drink hem warm voor een extra cosy me-time momentje thuis of op het werk, of gewoon koud als je onderweg bent en ook even die welverdiende pauze wil inlassen.

Fuze Tea, Black Tea, Apple & Cinnamon verbindt het zalige effect van thee met verwarmende winterse geuren in een unieke en verwarmende combinatie van zwarte thee, een vleugje appel en een heerlijke toets kaneel die zowel koud als warm gedronken kan worden. Deze limited edition is gemaakt op basis van duurzaam geteelde thee (met Rainforest Alliance certificatie) en is bovendien laag in calorieën (79 kJ / 19 kcal per 100 ml).

Lees ook ›› Alle producten (1823)

Gezamenlijke strijd tegen peukjes en blikjes

Nieuws

Buurtsuper.be organiseert, samen met www.mooimakers.be, al sinds vorig jaar zwerfvuilacties. Buurtsupers schenken een aankoopbon aan lokale verenigingen die in de nabije omgeving van de supermarkt een opruimactie doen. In De Standaard stond een interview met een toezichthouder van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
Lees meer ››