Nieuwe Shop&Go Delhaize in centrum Hasselt

Nieuws Winkelopeningen

In de Koning Albertstraat in Hasselt heeft een nieuwe Shop&Go van Delhaize de deuren geopend. De buurtwinkel wordt uitgebaat door Bert Lambregts en Alexiou Efstratios, die dit voorjaar ook al een nieuwe AD Delhaize openden in het nieuwe shoppingcentrum Quartier Bleu in Hasselt.

“Wij willen dat Delhaize nog dichter bij zijn klanten staat met deze nieuwe winkel”, aldus de uitbaters. “Daarom bieden we een assortiment met snelle oplossingen, maar we spelen ook de nabijheidskaart, in alle betekenissen van het woord.” 

Delhaize is voortdurend in de weer om de blinde vlekken in het winkelaanbod in te vullen. Daarvoor worden, afhankelijk van de locatie, andere formules gebruikt. De Shop&Go is bedoeld als buurtsupermarkt voor de bewoners uit de directe omgeving. De nadruk ligt op ‘convenience’: ruime openingsuren, vlotte passage, kant-en-klare producten, enzovoort. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2289)

Hoe rendabel zijn zelfstandige supermarkten?

Nieuws

Tijdens de coronacrisis hebben veel buurtsupermarkten mooie omzetcijfers neergezet. Maar verkoopcijfers zeggen niet alles. En wat als straks de coronastorm weer gaat liggen? Luc Roesems, bedrijfseconomisch expert bij PMO cvba voert jaarlijks een rendabiliteitsanalyse uit bij zelfstandige buurtsupermarkten. Hij legt een aantal pijnpunten bloot.
Lees meer ››