Nieuwe Super magazine

Nieuws

Onze drukker zorgt momenteel met de grootste zorg voor het nieuwe Super magazine! Binnen een dikke week zal de postbode het in je bus droppen. Wat mag je verwachten van dit nummer?

Op de cover brengen we Julien Hazard, gepassioneerd kaasrijper en –verkoper. Hij verdeelt zijn kazen aan de supermarkten via Délitraiteur en deelt zijn geheimen voor een excellente kaasverkoop.

We besteden ook heel wat aandacht aan hoe je veranderingen in een supermarkt succesvol kan doorvoeren. We brengen verslag van een rondetafelgesprek met experts ter zake en kregen een mooie en eerlijke getuigenis van een buurtsuperuitbater die een ingrijpend veranderingsproces onderging.

Maak ook kennis met CUBZZ, een nieuw Belgisch merk waarvan de winst integraal gaat naar goede doelen voor kinderen.

En ontdek ook: een fotoverslag van ons etnomarketingevent, een verslag van een ledenbezoek bij een vijfde generatie buursuperuitbater en een interview met Luc Bormans, voorzitter van Aplsia, de Waalse tegenhanger van Buurtsuper.be.

Alvast veel leesplezier!

P.S.: Liever niet wachten op de gedrukte versie van het magazine? Lees het dan hier alvast online! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1592)

Tekenen in op akkoord met Reprobel!

Nieuws

UNIZO heeft lang onderhandeld met Reprobel over een nieuw vergoedingsakkoord. Ondanks de aanmaningen van Reprobel, hebben we geadviseerd om de betaling nog uit te stellen. Buurtsuper.be leden kunnen nu gebruik maken van de ‘vroeg-boek’ voordeeltarieven. Voor kleinere ondernemingen is er zelfs nog een bijkomende korting (<10 werknemers).
Lees meer ››