Nieuwe Super magazine

Nieuws

Onze drukker zorgt momenteel met de grootste zorg voor het nieuwe Super magazine! Binnen een dikke week zal de postbode het in je bus droppen. Wat mag je verwachten van dit nummer?

Op de cover brengen we Julien Hazard, gepassioneerd kaasrijper en –verkoper. Hij verdeelt zijn kazen aan de supermarkten via Délitraiteur en deelt zijn geheimen voor een excellente kaasverkoop.

We besteden ook heel wat aandacht aan hoe je veranderingen in een supermarkt succesvol kan doorvoeren. We brengen verslag van een rondetafelgesprek met experts ter zake en kregen een mooie en eerlijke getuigenis van een buurtsuperuitbater die een ingrijpend veranderingsproces onderging.

Maak ook kennis met CUBZZ, een nieuw Belgisch merk waarvan de winst integraal gaat naar goede doelen voor kinderen.

En ontdek ook: een fotoverslag van ons etnomarketingevent, een verslag van een ledenbezoek bij een vijfde generatie buursuperuitbater en een interview met Luc Bormans, voorzitter van Aplsia, de Waalse tegenhanger van Buurtsuper.be.

Alvast veel leesplezier!

P.S.: Liever niet wachten op de gedrukte versie van het magazine? Lees het dan hier alvast online! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1472)

SPAR-campagne #verder

Nieuws

Deze maand start in Nederland de nieuwe reclamecampagne van SPAR met als thema #verder. Via social media, winkelmaterialen, folders, magazines, tv en vrachtwagens, maakt Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
Lees meer ››

Bestel je Mooimakers affiches voor 31/5

Nieuws

Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, is in volle voorbereiding voor haar zomercampagne. De nieuwe affiches en de nieuwe 'wobbler' kunnen nog besteld worden tot eind mei.
Lees meer ››

“Een supermarkt moet op alle vlakken sterk staan”

Nieuws

Er beweegt veel in de wereld van de supermarkten. Luc Bormans weet er alles van. Hij beheert niet alleen drie Delhaize-winkels in Namen, hij staat ook al twee jaar aan het hoofd van Aplsia, de vereniging van franchisenemers. In ons Super magazine lees je een gesprek met hem over de troeven en uitdagingen van de sector.
Lees meer ››