Nog enkele plaatsen voor het brouwerijbezoek Westmalle op 7 mei

Nieuws

Buurtsuper.be bezoekt maandag 7 mei de brouwerij en abdij van Westmalle. Het stelt uitzonderlijk zijn deuren open met volledige rondleiding, bierdegustatie en maaltijd.

Het trappistenbier van Westmalle is bekend tot ver buiten onze landsgrenzen. Voor de Belgische consument behoort het bier dan ook tot de klassiekers. Het lijkt wel of het ongekende verhaal dat schuilgaat achter de muren van de abdij voor het succes van het bier zorgt.

Buurtsuper.be nodigt jou graag voor een blik achter de schermen van deze trappistklassieker.

Het programma op 7 mei
13.15 uur: ontvangst met koffie en koekjes
14 tot 14.20 uur: middagdienst in de abdijkerk
14.20-16 uur: rondleiding in de brouwerij/abdij/kaasmakerij
16.15 uur-19 uur: bierdegustatie + lekkere maaltijd

Volledige deelname is gratis.

Wens je deel te nemen, alleen of samen met een extra gast, wees er dan nog snel bij en stuur ons een mailtje voor vrijdag 20 april.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››