Nutridia’s nieuwe vegan snoepjes

Nieuws Productnieuws

Dankzij Nutridia kan je genieten van drie heerlijke snoepjes die vegan, bio, gluten- en lactosevrij zijn. Ideaal voor wie een intolerantie heeft of bewust wil leven en snoepen.

Nutridia pakt uit met maar liefst drie  varianten. 

Ten eerste zijn er de winegums, een fruitig snoepje met stevige bite. Zonder gelatine natuurlijk. Leuk is dat je kan kiezen uit verschillende smaken: ananas, appel, framboos, citroen, sinaasappel en zwarte bes. 

Fan van het zure smaakpallet? Ga dan voor de zure wormen, opnieuw zonder gelatine maar met maïzena als bindmiddel. Ook hier kan je kiezen uit verschillende soorten met telkens twee kleuren: rood-geel, rood-oranje en geel-groen. 

Ten slotte is er de zure en gesuikerde fruitmix. Heerlijke snoepjes zonder gelatine in verschillende fruitvormen. Met een stevige bite en aromatische smaak, zuur en gesuikerd. 

Lees ook ›› Alle producten (2352)

Geen tweede lockdown!

Nieuws

Unizo start een petitie voor het 'Recht op ondernemen' in de coronacrisis. De ondernemersorganisatie wil in geen geval een herhaling van de lockdown van maart, en ziet liefst ook enkele 'niet noodzakelijke' maatregelen verdwijnen.
Lees meer ››

Duurzaam water van Danone

Nieuws Productnieuws

Het bedrijf achter de merken evian® en Volvic® is de eerste producent van gebotteld water in België dat een B CorpTM -certificaat ontvangt en dat haar twee merken onafhankelijk gecertificeerd ziet als CO2-neutraal door Carbon Trust®.
Lees meer ››

Bewuste Visweek

Nieuws Productnieuws

Van 23 tot 28 september organiseert Carrefour een festival voor 'verantwoordelijk vissen'. Met dit nieuwe initiatief sluit de retialer zich aan bij de Bewuste Visweek, een beweging gelanceerd door de onafhankelijke labels MSC (duurzame visserij) en ASC (verantwoordelijke aquacultuur).
Lees meer ››