Oasis Aquafruit

Nieuws Productnieuws

Het assortiment Oasis wordt uitgebreid. En wel met twee smaken, appel-aardbei en perzik-abrikoos. Samen vormen ze Oasis Aquafruit, een nieuw fruitwater met 100% natuurlijke ingrediënten en meer dan 40% fruit. Dit fruitige water zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen zal zowel kinderen als mama weten te verleiden.

Appelen, aardbeien, perziken en abrikozen staan te trappelen om de nieuwe sterren van de lente te worden. En niet zonder reden: met het fruitwater Oasis Aquafruit speelt dit sappige team volop in op de verwachtingen van moderne mama’s. Die zijn voor hun kinderen immers op zoek naar verfrissende maar natuurlijke drankjes. Met slechts 20 kcal per 100 ml, geen zoetstoffen en een subtiele mix van zalig fruit en bronwater voldoet Oasis Aquafruit helemaal aan hun eisen. Het feestje wordt evenmin verstoord door andere suikers dan die die van nature in het fruit aanwezig zijn. Resultaat? Slechts 4,2 g suiker per 100 ml. Oasis Aquafruit wordt ongetwijfeld de BFF van kinderen en hun ouders. Zowel in de speeltuin, bij het vieruurtje of op vakantie combineert dit nieuwe drankje moeiteloos hydratatie met genieten, lichtheid en natuurlijkheid.

Lees ook ›› Alle producten (1774)

Delhaize hernieuwt samenwerking met Actiris

Nieuws

Brussel - De Brusselse minister van Tewerkstelling en Beroepsopleiding Bernard Clerfayt en Delhaize hernieuwen de samenwerking tussen Delhaize en de openbare diensten voor tewerkstelling, Actiris, en opleiding, Bruxelles Formation en de VDAB Brussel. De gezamenlijke doelstelling is om de Brusselaars nieuwe kansen te bieden op de arbeidsmarkt en zo het aantal Brusselaars met een baan te verhogen.
Lees meer ››