Ontdek het uitgebreide snackgamma [N.A!]

Nieuws Productnieuws

Het uitgebreide snackgamma [N.A!] van Nature Addicts heeft weer heel wat lekkere en tegelijk gezondere verrassingen in petto.

In harmonie met moeder natuur maakt [N.A!] Nature Addicts al tien jaar lang hapklare tussendoortjes. In 2009 bracht Bertrand Jacoberger, de allereerste 'Naddict', de bal aan het rollen. Hij ging een grote uitdaging aan: een revolutie teweegbrengen in de snackwereld door natuurlijke ingrediënten te combineren met fijnproeverij. In de loop der jaren is het kleine merk alleen maar blijven groeien. Het biedt een rijke variatie aan tussendoortjes.

Om je wat moed te geven voor de nieuwe start in september, maakte het merk een selectie van de allerbeste producten uit het gamma. Om van te genieten zonder schuldgevoel.

WIE IS [N.A!]?
Het begon allemaal met Bertrand Jacoberger, een groot natuurliefhebber en lekkerbek, die in 2009 het merk [N.A!] oprichtte. Hij stond al aan het hoofd van Solinest, een familiebedrijf in de Elzas dat opgericht werd in de jaren 1960 en gespecialiseerd is in de distributie van snoepgoed en snacks. Hij ging een ware uitdaging aan: een revolutie teweegbrengen in de wereld van de snacks, met smakelijke, praktische, innoverende, intelligente en vooral [N.A!]tuurlijk lekkere snacks! Het avontuur begon met de Fruit Sticks, echt fruitconcentraat om in één hap te verorberen. Daarna volgden de Rice Crackers: rijstcrackers uit de oven. De familie blijft al 10 jaar lang onophoudelijk groeien en innoveren. Word ook een [N.A!]ddict en laat je verrassen…

 

Lees ook ›› Alle producten (1693)

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››

Extralegale voordelen zoals loonbonus onderbenut

Nieuws

In De Tijd vertelt sociaal secretariaat Partena, op basis van een rondvraag bij 169 bedrijven, dat de extra legale voordelen te weinig worden gebruikt. Het gaat over extra’s die werkgevers aan werknemers kunnen toekennen boven op het loon. De meest bekende zijn maaltijd- en ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekeringen.
Lees meer ››