Ontdek het uitgebreide snackgamma [N.A!]


Productnieuws

In harmonie met moeder natuur maakt [N.A!] Nature Addicts al tien jaar lang hapklare tussendoortjes. In 2009 bracht Bertrand Jacoberger, de allereerste 'Naddict', de bal aan het rollen. Hij ging een grote uitdaging aan: een revolutie teweegbrengen in de snackwereld door natuurlijke ingrediënten te combineren met fijnproeverij. In de loop der jaren is het kleine merk alleen maar blijven groeien. Het biedt een rijke variatie aan tussendoortjes.

Om je wat moed te geven voor de nieuwe start in september, maakte het merk een selectie van de allerbeste producten uit het gamma. Om van te genieten zonder schuldgevoel.

WIE IS [N.A!]?
Het begon allemaal met Bertrand Jacoberger, een groot natuurliefhebber en lekkerbek, die in 2009 het merk [N.A!] oprichtte. Hij stond al aan het hoofd van Solinest, een familiebedrijf in de Elzas dat opgericht werd in de jaren 1960 en gespecialiseerd is in de distributie van snoepgoed en snacks. Hij ging een ware uitdaging aan: een revolutie teweegbrengen in de wereld van de snacks, met smakelijke, praktische, innoverende, intelligente en vooral [N.A!]tuurlijk lekkere snacks! Het avontuur begon met de Fruit Sticks, echt fruitconcentraat om in één hap te verorberen. Daarna volgden de Rice Crackers: rijstcrackers uit de oven. De familie blijft al 10 jaar lang onophoudelijk groeien en innoveren. Word ook een [N.A!]ddict en laat je verrassen…

 

Gerelateerde artikels

Mimolettekaas op z’n Vlaams
Tout Bien Rouge nu ook bij Delhaize
Nieuw: Ricola-bonbon met honing

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy