Opnames 'Samen bouwen aan een Superbuurt'

Nieuws

Dit weekend vonden in SPAR Lichtaart filmopnames plaats met Maaike Cafmeyer voor onze imagocampagne 'Samen bouwen aan een Superbuurt'.

Buurtsuper.be organiseert vanaf begin september in de aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Dit jaar staat het winkelpersoneel in de kijker. Klanten kunnen op www.superbuurt.be op hun favoriete buurtsuper stemmen (vanaf september).

De bestellingen van de deelnamepakketten lopen via de commerciële groepen AH Peeters Govers, Alvo, Carrefour, Colruyt Retail Partners, Delhaize en Lambrechts.

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1825)

De Nieuwe Blauwe Zak

Nieuws

Een miljoen Vlamingen stapten reeds over op de Nieuwe Blauwe Zak, die vanaf 2021 gemeengoed zal zijn in heel Vlaanderen. We vroegen aan Fost Plus, verantwoordelijk voor de inzameling en recyclage van onze huishoudelijke verpakkingen, naar het hoe en waarom van deze nieuwe en uitgebreide zak.
Lees meer ››

Carrefour vermindert plastic

Nieuws

Ter gelegenheid van de Europese week van afvalvermindering (16 tot 24 november), maakt Carrefour de balans op van haar strijd tegen plastic. Dankzij een reeks acties die gedurende het hele jaar 2019 zijn uitgevoerd, kon Carrefour het gebruik van plastic met 105,8 ton verminderen.
Lees meer ››

Gezamenlijke strijd tegen peukjes en blikjes

Nieuws

Buurtsuper.be organiseert, samen met www.mooimakers.be, al sinds vorig jaar zwerfvuilacties. Buurtsupers schenken een aankoopbon aan lokale verenigingen die in de nabije omgeving van de supermarkt een opruimactie doen. In De Standaard stond een interview met een toezichthouder van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
Lees meer ››