Personal shopperdienst van Carrefour naar Antwerpen

Nieuws

De fietsbezorgdienst ShipTo, die vorig jaar in Brussel gelanceerd werd, komt op kruissnelheid en is nu ook beschikbaar in Antwerpen. De centrumzone wordt 7 dagen op 7 bediend. Hiervoor staan 2 citymanagers en 4 studenten in.

De klanten van Carrefour plaatsten hun bestelling via de ShipTo-app. Ze hebben de keuze uit ruim 10.000 referenties, waaronder een uitgebreid biogamma en sushi’s. De shippers ontvangen de bestelling en doen de boodschappen in één van de twee deelnemende Carrefour Markets (Lozana en Grooenplaats). Vervolgens bezorgen ze alles thuis bij de klant met een elektrische bakfiets, en dit binnen de 90 minuten. 

ShipTo stort 20 eurocents per kilometer die door de shippers wordt afgelegd gaan naar een lokale vereniging die plastic afval in Antwerpen en langs de oevers van de Schelde inzamelt.

Download de ShipTo-app

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1823)

Gezamenlijke strijd tegen peukjes en blikjes

Nieuws

Buurtsuper.be organiseert, samen met www.mooimakers.be, al sinds vorig jaar zwerfvuilacties. Buurtsupers schenken een aankoopbon aan lokale verenigingen die in de nabije omgeving van de supermarkt een opruimactie doen. In De Standaard stond een interview met een toezichthouder van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
Lees meer ››