Personeelsopleiding in de kijker: ‘Plezier op het werk werkt’

Nieuws PMO Opleidingen

Het trainingscenter PMO viert zijn twintigjarig bestaan. Om meer plezier op het werk garanderen, hebben zij een handig boekje én opleiding in petto.

Is het je als buurtsuper & leidinggevende al opgevallen dat sommige medewerkers gedurende de werkdag er wat lusteloos bijlopen en dat ze, van zodra ze het over hun hobby hebben, plots wel enthousiast kunnen worden? Jammer toch, dat diezelfde energie niet tijdens de werkuren kan worden ingezet? Zowel voor de werkgever als voor de werknemer in kwestie is dat zonde, want plezier in de job is één van de voornaamste geluksbrengers.

Naar aanleiding van 20 jaar PMO heeft het gespecialiseerde trainingscenter van Buurtsuper.be een beknopt maar handig boekje uitgebracht die leidinggevende 7 concrete tips geven over wat medewerkers plezier op het werk verschaft. Klik door naar “De collega's maken plezier” en bestel het boekje via Uitgeverij Neno of via Wendy Labie. Of bestel onmiddellijk de opleiding.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››