Personeelsopleiding in de kijker: ‘Plezier op het werk werkt’

Nieuws PMO Opleidingen

Het trainingscenter PMO viert zijn twintigjarig bestaan. Om meer plezier op het werk garanderen, hebben zij een handig boekje én opleiding in petto.

Is het je als buurtsuper & leidinggevende al opgevallen dat sommige medewerkers gedurende de werkdag er wat lusteloos bijlopen en dat ze, van zodra ze het over hun hobby hebben, plots wel enthousiast kunnen worden? Jammer toch, dat diezelfde energie niet tijdens de werkuren kan worden ingezet? Zowel voor de werkgever als voor de werknemer in kwestie is dat zonde, want plezier in de job is één van de voornaamste geluksbrengers.

Naar aanleiding van 20 jaar PMO heeft het gespecialiseerde trainingscenter van Buurtsuper.be een beknopt maar handig boekje uitgebracht die leidinggevende 7 concrete tips geven over wat medewerkers plezier op het werk verschaft. Klik door naar “De collega's maken plezier” en bestel het boekje via Uitgeverij Neno of via Wendy Labie. Of bestel onmiddellijk de opleiding.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››