Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe groot is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de 'Dag van de Medewerker' heb je ze misschien extra in de bloemen gezet, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!

Haal het beste uit je medewerkers én uit jezelf!

Vandaag is plezier één van de belangrijkste parameters op het werk. Wanneer je weet hoe je medewerkers goesting kan geven om met meer plezier te werken, creëer je betrokken medewerkers die je buurtsuper mee promoten. Zo trek je de juiste medewerkers aan, kan je ze houden én straalt deze betrokkenheid positief af naar klanten.

Alle studies wijzen erop dat motivatie en plezier op het werk van jouw medewerkers een hoge impact hebben op de klantentevredenheid, het absenteïsme en het verloop van personeel. Drie factoren die in de huidige markt bepalend zijn voor het succes van een bedrijf.

Maar hoe goed doet joúw buurtsuper het in vergelijking met andere buurtsupers? Meten is weten! En weten is het verder verhogen van de plezierscore van jouw medewerkers én van jezelf!

Boek nu een opleiding “Plezier op het werk, werkt!” voor jouw team! Contacteer ons via info@buurtsuper.be of bart.persoons@pmocvba.be of via 02/21.22.651.

Wist je trouwens dat er een opvolging bestaat op “Plezier op het werk, werkt!” waarin we op zoek gaan naar de winkelplezierdroom? Een absolute aanrader om de betrokkenheid van de medewerker te vergroten!

Alle info vind je op www.plezierophetwerk.be

Schermafbeelding 2019-04-18 om 11.07.06

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1472)

SPAR-campagne #verder

Nieuws

Deze maand start in Nederland de nieuwe reclamecampagne van SPAR met als thema #verder. Via social media, winkelmaterialen, folders, magazines, tv en vrachtwagens, maakt Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
Lees meer ››

Bestel je Mooimakers affiches voor 31/5

Nieuws

Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, is in volle voorbereiding voor haar zomercampagne. De nieuwe affiches en de nieuwe 'wobbler' kunnen nog besteld worden tot eind mei.
Lees meer ››

“Een supermarkt moet op alle vlakken sterk staan”

Nieuws

Er beweegt veel in de wereld van de supermarkten. Luc Bormans weet er alles van. Hij beheert niet alleen drie Delhaize-winkels in Namen, hij staat ook al twee jaar aan het hoofd van Aplsia, de vereniging van franchisenemers. In ons Super magazine lees je een gesprek met hem over de troeven en uitdagingen van de sector.
Lees meer ››