Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Dit najaar organiseren we onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ opnieuw. Centraal staat het winkelpersoneel. Denk er aan om je deelnamepakket tijdig te bestellen! Sandra van Proxy Linker-Oever getuigt alvast waarom zij plezier ervaart op haar werk ...

Buurtsuper.be organiseert vanaf begin september in de aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Dit jaar staat het winkelpersoneel in de kijker. Klanten kunnen op www.superbuurt.be op hun favoriete buurtsuper stemmen (vanaf september). De bestellingen van de deelnamepakketten lopen nu via de commerciële groepen AH Peeters Govers, Alvo, Carrefour, Colruyt Retail Partners, Delhaize en Lambrechts.

Meer info over de imagocampagne en de bestelbon vind je hier

Tijdens het 'pleziergesprek' met Plezier Coach Yvan Dierckxsens, getuigt Sandra van Proxy Linker-Oever alvast waarom ze plezier heeft op haar werk. 

Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te starten! 

Meer weten? Check www.plezierophetwerk.be

Plezier op het werk is een initiatief van Idea 4U en PMO. 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1828)

Belgische chef-koks ontwikkelen recepten voor Delhaize

Nieuws

Delhaize begon in 1999 samen te werken met bekende chefs en breidt nu haar bestaande assortiment uit met nieuwe gerechten. Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman, Wout Bru en Bart Desmidt ontwikkelden recepten voor de nieuwe verse bereide gerechten, vanaf december te vinden in de Delhaizewinkels.
Lees meer ››

Welke impact zal prijzenslag hebben op kwaliteit?

Nieuws

In Het Laatste Nieuws staat een artikel over hoe de Belgische supermarkten reageren op de komst van Jumbo. Volgens Test Aankoop zouden een aantal prijzen die Jumbo hanteert goedkoper zijn dan de prijzen die ze zelf, net over de grens in Nederland, toepast. Er wordt niet verwacht dat de prijzen blijvend laag worden gehouden bij de bewuste referenties.
Lees meer ››

De hele dag door ... eten

Nieuws

Buurtsuper.be is momenteel op inspiratiereis in New York. Wat daar opvalt is dat New Yorkers, jong en oud, de hele dag door eten of ‘snacken’. Te voet, op de bus of in de metro. Alles gebeurt gewoon ‘on the road’. Het aanbod is hier dan ook volledig op afgestemd. Komt die trend ook naar ons land? Volgende week opent alleszins de eerste KFC in ons land.
Lees meer ››