Premies Sociaal Fonds

Nieuws Premies Sociaal Fonds

Het Sociaal Fonds 201 (Zelfstandige kleinhandel) en 202.01 (Zelfstandige supermarkten vanaf 20 werknemers) voorziet zowel voor werkgevers als werknemers interessante premies. Klik door voor een handig overzicht!

Voor werkgevers gaat het om premies voor de aanwerving van vaste medewerkers of het verhogen van de arbeidsuren van deeltijdse werknemers. Voor werknemers gaat het over tegemoetkomingen bij de kosten rond kinderopvang en voor oudere bedienden die op 60 jaar willen overstappen naar de zogenaamde ‘landingsbanen’ (1/5 tijdskrediet). 

Via deze link vind je voor het Sociaal Fonds 201 en het Sociaal Fonds 202.01 op één pagina een overzicht met het bedrag van de premies, de voorwaarden en aan te leveren bewijsdocumenten.

Zie ook www.sociaalfonds201.be en www.sociaalfonds202-01.be of contacteer Buurtsuper.be voor meer informatie. 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1828)

Belgische chef-koks ontwikkelen recepten voor Delhaize

Nieuws

Delhaize begon in 1999 samen te werken met bekende chefs en breidt nu haar bestaande assortiment uit met nieuwe gerechten. Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman, Wout Bru en Bart Desmidt ontwikkelden recepten voor de nieuwe verse bereide gerechten, vanaf december te vinden in de Delhaizewinkels.
Lees meer ››

Welke impact zal prijzenslag hebben op kwaliteit?

Nieuws

In Het Laatste Nieuws staat een artikel over hoe de Belgische supermarkten reageren op de komst van Jumbo. Volgens Test Aankoop zouden een aantal prijzen die Jumbo hanteert goedkoper zijn dan de prijzen die ze zelf, net over de grens in Nederland, toepast. Er wordt niet verwacht dat de prijzen blijvend laag worden gehouden bij de bewuste referenties.
Lees meer ››

De hele dag door ... eten

Nieuws

Buurtsuper.be is momenteel op inspiratiereis in New York. Wat daar opvalt is dat New Yorkers, jong en oud, de hele dag door eten of ‘snacken’. Te voet, op de bus of in de metro. Alles gebeurt gewoon ‘on the road’. Het aanbod is hier dan ook volledig op afgestemd. Komt die trend ook naar ons land? Volgende week opent alleszins de eerste KFC in ons land.
Lees meer ››