Premies Sociaal Fonds

Nieuws Premies Sociaal Fonds

Het Sociaal Fonds 201 (Zelfstandige kleinhandel) en 202.01 (Zelfstandige supermarkten vanaf 20 werknemers) voorziet zowel voor werkgevers als werknemers interessante premies. Klik door voor een handig overzicht!

Voor werkgevers gaat het om premies voor de aanwerving van vaste medewerkers of het verhogen van de arbeidsuren van deeltijdse werknemers. Voor werknemers gaat het over tegemoetkomingen bij de kosten rond kinderopvang en voor oudere bedienden die op 60 jaar willen overstappen naar de zogenaamde ‘landingsbanen’ (1/5 tijdskrediet). 

Via deze link vind je voor het Sociaal Fonds 201 en het Sociaal Fonds 202.01 op één pagina een overzicht met het bedrag van de premies, de voorwaarden en aan te leveren bewijsdocumenten.

Zie ook www.sociaalfonds201.be en www.sociaalfonds202-01.be of contacteer Buurtsuper.be voor meer informatie. 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››