Prijsuitreiking Super Team Spar Lichtaart

Nieuws

Klanten verkozen afgelopen najaar zes Super Teams, een per enseigne. In de Spar-Colruyt groep werd – al voor de tweede keer - het team van Spar Lichtaart verkozen! Bekijk het filmpje van de overhandiging van de prijzen.

Alle medewerkers van de Super Teams krijgen een Bongo bon en één mooie teamfoto om in de winkel op te hangen. Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be, ging dit jaar de prijzen persoonlijk overhandigen aan de winnende teams.   

Willen jullie dit jaar ook verkozen worden tot Super Team? Dat kan! Zorg er voor dat je klanten, vrienden en familie stemmen op jouw buurtsuper via de store locator op www.superbuurt.be (vanaf 1/09/2020) of klik hier voor meer info! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2289)

Hoe rendabel zijn zelfstandige supermarkten?

Nieuws

Tijdens de coronacrisis hebben veel buurtsupermarkten mooie omzetcijfers neergezet. Maar verkoopcijfers zeggen niet alles. En wat als straks de coronastorm weer gaat liggen? Luc Roesems, bedrijfseconomisch expert bij PMO cvba voert jaarlijks een rendabiliteitsanalyse uit bij zelfstandige buurtsupermarkten. Hij legt een aantal pijnpunten bloot.
Lees meer ››