Raw bar als natuurlijk alternatief voor zoet gebak

Nieuws Productnieuws

Klanten van Delhaize vinden onder het eigen merk raw bars terug in de bakkerijafdeling. Raw bars zijn veganistische granolarepen die enkel ongekookte en onbewerkte voedingsmiddelen bevatten om zo alle voedingsstoffen optimaal te behouden.

Raw food is hip en trending. Maar wat houdt het juist in? De rauwe voeding wordt niet gekookt, gebakken, gestoomd of gebraden, althans niet hoger verhit dan uiterlijk 42 graden Celsius. Het gaat voornamelijk om rauwe groenten, fruit, granen en noten, terwijl dierlijke producten, melkproducten, zout en toegevoegde suikers uit de voeding worden weggelaten. Net zoals de raw cakes en energy balls, zijn de raw bars een evenwichtig alternatief voor je ontbijt of vieruurtje. En als kers op de taart zijn ze ook nog eens gluten- en lactosevrij én bevatten ze geen smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Raw food vormt een goed middel om het lichaam gezond te houden, aangezien rauwe producten de concentraties vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten beter vasthouden dan gekookte en gebakken voeding. Met het nieuwe gamma raw bars van eigen merk wil Delhaize beantwoorden aan de wensen en noden van haar consumenten.

Er is voor ieders smaak wat lekkers te vinden in het assortiment raw bars. Er werden vier smaken ontwikkeld waarbij elke raw bar 100% natuurlijk is en vrij van melkproducten en toegevoegde suikers. De chocoladefreaks zullen hun gading vinden in de Raw Granola Cacaofantasie Chia. Wie graag geniet van een fruitige smaak, zal zijn favoriet vinden in de Raw Granola Abrikoos & Veenbessen. Voor de zoetekauwen hebben we Raw Granola Framboos & Noten in petto. Wie tot slot graag karamel lust, zal smullen van de Raw Granola Fantasie Cacao & Caramel.

De raw bars zijn verkrijgbaar voor €1,49 per stuk.

Lees ook ›› Alle producten (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››