Raw bar als natuurlijk alternatief voor zoet gebak

Nieuws Productnieuws

Klanten van Delhaize vinden onder het eigen merk raw bars terug in de bakkerijafdeling. Raw bars zijn veganistische granolarepen die enkel ongekookte en onbewerkte voedingsmiddelen bevatten om zo alle voedingsstoffen optimaal te behouden.

Raw food is hip en trending. Maar wat houdt het juist in? De rauwe voeding wordt niet gekookt, gebakken, gestoomd of gebraden, althans niet hoger verhit dan uiterlijk 42 graden Celsius. Het gaat voornamelijk om rauwe groenten, fruit, granen en noten, terwijl dierlijke producten, melkproducten, zout en toegevoegde suikers uit de voeding worden weggelaten. Net zoals de raw cakes en energy balls, zijn de raw bars een evenwichtig alternatief voor je ontbijt of vieruurtje. En als kers op de taart zijn ze ook nog eens gluten- en lactosevrij én bevatten ze geen smaakversterkers, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Raw food vormt een goed middel om het lichaam gezond te houden, aangezien rauwe producten de concentraties vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten beter vasthouden dan gekookte en gebakken voeding. Met het nieuwe gamma raw bars van eigen merk wil Delhaize beantwoorden aan de wensen en noden van haar consumenten.

Er is voor ieders smaak wat lekkers te vinden in het assortiment raw bars. Er werden vier smaken ontwikkeld waarbij elke raw bar 100% natuurlijk is en vrij van melkproducten en toegevoegde suikers. De chocoladefreaks zullen hun gading vinden in de Raw Granola Cacaofantasie Chia. Wie graag geniet van een fruitige smaak, zal zijn favoriet vinden in de Raw Granola Abrikoos & Veenbessen. Voor de zoetekauwen hebben we Raw Granola Framboos & Noten in petto. Wie tot slot graag karamel lust, zal smullen van de Raw Granola Fantasie Cacao & Caramel.

De raw bars zijn verkrijgbaar voor €1,49 per stuk.

Lees ook ›› Alle producten (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››