Rendez-Vous, nieuw bier van Bruggeman

Nieuws Productnieuws

RDV, kort voor Rendez-Vous, is een nieuw bier van Bruggeman dat ons terug wilt samenbrengen met vrienden na de lockdown.

RDV is een helder blond en fris Belgische kwaliteitsbier van hoge gisting. Dat heeft het bier van 5,2% te danken aan de hop en de jeneverbes. 'Dry-spiced' betekent dat dit kruid er tijdens de lagering aan werd toegevoegd. Het bier wordt in opdracht van Bruggeman gebrouwen door de Mechelse familiebrouwerij Het Anker. 

Lees ook ›› Alle producten (2215)

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››