Samen bouwen aan een superbuurt. Dankzij U

Nieuws

Afgelopen weekend vond de finale plaats van onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Tijdens het ‘Weekend van de Klant’ hebben de deelnemende buurtsupers een half miljoen Dino koekjes uitgedeeld.

De attenties werden bijzonder gesmaakt werden door onze klanten. Maar belangrijker nog: vanaf begin september hebben we de troeven van de buurtsuper eens te meer onder de brede aandacht kunnen brengen. Zo waren er de opruimacties van diverse buurtsupermarkten om, in samenwerking met lokale verenigingen, het zwerfvuil aan te pakken.

Buurtsuper.be organiseerde een ledenenquête over de maatschappelijke toegevoegde waarde van de buurtsuper en de resultaten verschenen in ‘Het Nieuwsblad’, ‘De Standaard’, ‘Gazet van Antwerpen’ en ‘Belang van Limburg’. Uiteraard mogen we hierbij ook onze website www.superbuurt.be niet vergeten: bij de publicatie van dit artikel is nog niet bekend of we het record aantal bezoekers van vorig jaar hebben gebroken. Maar de tussentijdse rapportering over de page views van de winkelkarquiz, de pagina’s van onze partners en het aantal gedownloade kortingsbonnen doen het beste verhopen.

De verkiezing van ‘Super Team’ loopt nog door in november. Tot dan kunnen klanten via de store locator op hun favoriete buurtsuper stemmen.
 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1540)