Save-the-date: Etnomaketing congres 25/04 in Antwerpen

Nieuws

Donderdag 25 april nodigt Buurtsuper.be je uit voor een boeiend etnomarketing congres in het Felix Pakhuis in Antwerpen. 1 op 5 consumenten heeft een niet-Belgische achtergrond. Deze nieuwe consument wordt nog te vaak over het hoofd gezien of verkeerd benaderd. Nochtans zit in deze groeiende doelgroep consumenten heel wat potentieel.

Hoe deze klanten best benaderen vloeit voort uit een specifieke kennis en begrip van de doelgroep. Wie zijn deze consumenten, wat houdt hen bezig, wat is hun koopgedrag en hoe kan je ze het best benaderen, bedienen en aan uw buurtsuper binden? Hoe zorg je er als buurtsupermarkt voor dat uw klantenbestand uitbreidt door deze nieuwe consument aan te spreken? Wat zijn succesverhalen binnen de sector en hoe pakken de ondernemers in kwestie dit precies aan? 

Buurtsuper.be organiseert op donderdag 25 april 2019 een ETNOMARKETINGCONGRES in het Felix Pakhuis in AntwerpenSamen met Rachid Lamrabat van communicatiebureau TIQAH gaan we dieper in op de kansen die deze nieuwe doelgroep voor uw supermarkt biedt en kijken we aan de hand van praktijkcases hoe ondernemers uit de sector hun marketing en communicatie hierop afstemden. 

Noteer deze datum alvast of schrijf je meteen in! 

WAAR: Felix Pakhuis, Godefriduskaai 30 in 2000 Antwerpen

WANNEER: Donderdag 25 april 2019 om 19.30 uur 

INSCHRIJVEN
Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen €50. 
Inschrijven verplicht via aurelie.camps@buurtsuper.be of via het deelnameformulier op de website klik hier.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››