Spar Kerkhove heropent op nieuwe locatie


Winkelopeningen

Spar Kerkhove verhuist van Brugstraat 4 naar Brugstraat 5. “Dat is gewoon tegenover de oude winkel, we blijven dus even bereikbaar voor onze vaste klanten”, zegt zelfstandig ondernemer Frank Lamon. “Dat zijn vooral buurtbewoners, maar we krijgen ook toeristen over de vloer die de Vlaamse Ardennen komen ontdekken.” Die klanten kunnen voortaan rekenen op nog meer comfort. “De parking is met zo’n 30 plaatsen een pak ruimer dan vroeger en dankzij onze jarenlange ervaring konden we onze winkel nu erg logisch indelen. Verder is ons pand ook een pak energiezuiniger dankzij de splinternieuwe koelinstallaties en de warmtepompverwarming.

Marktgevoel en kassa zoals bij Colruyt

De winkel ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten. De versafdelingen zijn de speerpunten en creëren een marktgevoel. Door de handige inrichting met hoge en lage rekken krijgen klanten een mooi overzicht van de winkel.

In de warme bakkerij kunnen klanten terecht voor vers brood, stokbrood, pistolets en koffiekoeken, die meerdere keren per dag afgebakken worden om de versheid te garanderen. In de slagerij zullen klanten voortaan een uitgebreider aanbod traiteurschotels vinden. “Dat gaat om gerechten zoals pasta’s, maar ook seizoensgebonden schotels zoals witloof. Die worden allemaal vers gemaakt bij ons in de winkel”, vertelt Frank.

Ook de kassa ziet er anders uit. Er is geen rolband meer en de boodschappen worden door een medewerker overgezet van winkelkar naar winkelkar of boodschappentas. Het contact met de klant is zo nog persoonlijker en de wachttijd aan de kassa wordt korter. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie.

Familiebedrijf

Het gebouw is dan wel nieuw, maar de aangename familiale sfeer, die verhuist mee. “Wij blijven een echt familiebedrijf. Ik ben opgegroeid in de Spar-winkel van mijn ouders in Ronse. Ondertussen runnen mijn zus en haar man die zaak. Ik baat de winkel in Kerkhove ondertussen al 21 jaar uit, samen met mijn vrouw Inge”, zegt Frank. “We willen ons onderscheiden door net dat tikkeltje verder te gaan in persoonlijke service en begeleiding. De klanten zullen ook verder geholpen worden door de zeven vertrouwde teamleden uit de oude winkel.”

Gerelateerde artikels

Okay Direkt Gent

Winkelopening

Okay Direkt Gent

2 min.
Albert Heijn Londerzeel
Carrefour Express Jette

Actueel

“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
VDAB Jobbeurs Verkoop & Horeca
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy