Spar Loenhout heropent in grote nieuwbouw


Winkelopeningen

Spar Loenhout werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. Op woensdag 4 oktober tussen 18 en 21 uur is er de openingsreceptie. Alle buurtbewoners zijn dan welkom voor een rondleiding, een drankje en een hapje van de Spar-frietmobiel.

Van 300 naar 700 m²
De drie broers Johan, Pieter en Daniël Kuypers baten al sinds 2005 de Spar in Loenhout uit. “Onze vorige winkel was verouderd en te klein geworden. Toen onze aanpalende buren hun woning verkochten, hebben we geen seconde getwijfeld”, zegt Johan. “We gooiden beide panden plat om plaats te ruimen voor een volledig nieuwe winkel. Onze winkeloppervlakte stijgt zo van 300 naar 700 m².” Vlak naast de winkel werd een parking met 24 parkeerplaatsen aangelegd, als aanvulling op de 12 plaatsen aan de overkant van de straat. Er gaan 4 nieuwe medewerkers aan de slag, wat het totaal op 10 brengt.

Meer traiteur en tapas
Klanten die houden van verse producten, zijn bij Spar Loenhout aan het juiste adres. Als ervaren beenhouwer bereidt Johan elke dag vers vlees in de beenhouwerij. De traiteurafdeling werd vergroot en alles wordt huisgemaakt. De charcuterie is voortaan ook voorverpakt, wat het winkelen nog makkelijker maakt. In het nieuwe koelmeubel met tapas vinden klanten alles voor het aperitief en meer. In de warme bakkerij worden vers brood, stokbrood, pistolets en koffiekoeken meerdere keren per dag afgebakken om de versheid te garanderen.

Benieuwde buurtbewoners
Spar Loenhout ligt pal in het centrum van het dorp. “Wij zijn en blijven een echte buurtwinkel. Sinds de start van de werken in juli 2016 hielden we onze winkel open in een grote tent. Niet altijd even makkelijk, maar onze klanten apprecieerden het wel”, zegt Johan. “We merkten dat ze heel nieuwsgierig waren naar de vernieuwingen en er echt naar uitkeken. Iedereen kent iedereen in Loenhout, dus de opening gaat vlotjes over de tongen.” De broers openden in 2011 ook een Spar-winkel op Linkeroever in Antwerpen. Johan houdt de winkel in Loenhout draaiende, Daniël werkt fulltime op Linkeroever en Pieter pendelt tussen de twee.

Marktgevoel
Spar Loenhout ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-buurtsupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. De versafdelingen creëren een marktgevoel. Door de handige inrichting met hoge en lage rekken krijgen klanten een beter overzicht van de winkel. Dankzij het nieuwe kassasysteem worden zowel klanten met een kar als met een mandje op een vlotte en aangename manier bediend. Het contact is nog persoonlijker en de wachttijd wordt korter. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie.

Gerelateerde artikels

Albert Heijn Diest

Winkelopening

Albert Heijn Diest

2 min.
Spar Linkeroever

Winkelopening

Spar Linkeroever

2 min.
Carrefour Express A'pen Harmonie en Carrefour Market Zeveneken

Actueel

Oh, wat zijn die Hollanders slim!
"Winkelhiers zijn cruciaal voor onze economie"
Waarom Sam Vanderplancke (Carrefour Market Ekeren) Shopopop een no-brainer vindt
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy