Speciaalzaken en hoevewinkels verzameld op lekkervanbijons.be


Coronacrisis
Speciaalzaak

Op de website lekkervanbijons.be van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) wordt vandaag zeer veel inspiratie met producten van onze landbouw aangeboden. Deze website gaat nu een stap verder. Er is op de website een platform toegevoegd waar je eenvoudig en snel de lokale hoevewinkel, bioboer, viswinkel, speciaalzaak, aardbeienautomaat, … op terug kan vinden.

De website rechtvanbijdeboer.be waar alle landbouwers waar je rechtstreeks producten kan kopen op te vinden zijn, wordt geïntegreerd in de website lekkervanbijons.be. Op die manier is er nu één plaats om alle informatie te vinden.

Vandaag heeft de website lekkervanbijons.be al tot 45.000 bezoekers per dag. Afgelopen maand maart was een recordmaand, met meer dan 1 miljoen bezoekers.

Vlaams minister van Landbouw Hilde Crevits: “Het is een sterk signaal naar de Vlaming dat onze bedrijven en kleinhandelaars alles op alles zetten om de klant zo goed mogelijk te blijven bedienen. Daarom dat we nu in één platform voorzien waar je als consument eenvoudig je lokale voedingswinkel terug kan vinden om je seizoensproducten te kopen.” 

Blijf jij ook open tijdens deze coronatijd?

Bezorg ons dan jouw gegevens via dit inschrijvingsformulier en wij zorgen dat je zaak wordt opgenomen op de website Lekkervanbijons.be. VLAM maakt dit dan kenbaar via een ruime online mediacampagne. 

Gerelateerde artikels

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
Een paradijs voor lekkerbekken
Ga mee op inspiratiereis naar Malta

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy