Stem op ons!

Nieuws

Ook tijdens deze editie is er de actie ‘Stem op ons!’. Via de campagnewebsite kunnen bezoekers op hun favoriete buurtsuperteam stemmen. De buurtsupers – één per enseigne – met de meeste stemmen worden bekroond worden tot ‘Super Team 2019’.

Alle medewerkers van de Super Teams ontvangen volgend jaar op het jaarlijkse Buurtsuperfeest een Bongo Bon en een mooie groepsfoto met vermelding ‘Super Team 2019’ om in de buurtsuper op te hangen. 

Zorg er voor dat je klanten, vrienden en familie stemmen op jouw buurtsuper! Hoe?

Via de store locator op www.superbuurt.be vinden ze jouw buurtsuper terug en kunnen ze jouw team tot ‘Super Team’ verkiezen.

Alle deelnemende buurtsupers krijgen badges met opschrift ‘Stem op ons!’. Laat je kassiersters, verkopers en andere winkelbedienden de badges zeker dragen én zoveel mogelijk klanten aanspreken om op hen te stemmen. Bovendien krijgt elke deelnemende buurtsuper meer dan 1.000 stembiljetten om uit te delen aan de klanten. Uiteraard kan je ook via sociale media oproepen om voor jouw team te stemmen.

Veel succes! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1693)

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››

Extralegale voordelen zoals loonbonus onderbenut

Nieuws

In De Tijd vertelt sociaal secretariaat Partena, op basis van een rondvraag bij 169 bedrijven, dat de extra legale voordelen te weinig worden gebruikt. Het gaat over extra’s die werkgevers aan werknemers kunnen toekennen boven op het loon. De meest bekende zijn maaltijd- en ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekeringen.
Lees meer ››