Steunmaatregelen voor supermarkten en voedingsspeciaalzaken

Nieuws

Buurtsupers en voedingsspeciaalzaken behoren tot de essentiële sectoren en bleven dus open tijdens de lockdown. Toch voorzag de overheid ook voor hen een aantal steunmaatregelen. Check hier een volledig en up-to-date overzicht!

De impact van de coronacrisis is voor elke voedingswinkel anders. Buurtsuper.be heeft er bij de regering dan ook sterk op aangedrongen dat sommige maatregelen, die initieel enkel voorzien waren voor winkels die moesten sluiten, breder toepasbaar werden waardoor voedingswinkels ook in aanmerking komen voor verschillende steunmaatregelen.

Klik hier voor de steunmaatregelen specifiek voor supermarkten.

Klik hier voor de steunmaatregelen specifiek voor voedingsspeciaalzaken en marktkramers in voeding

Nog vragen? 
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Buurtsuper.be via info@buurtsuper.be. Volg zeker ook onze website www.buurtsuper.be voor het meest actuele nieuws van de sector! 

Check www.unizo.be/corona of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor alle andere ondernemersvragen over de coronacrisis.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››