Steunmaatregelen voor supermarkten en voedingsspeciaalzaken

Nieuws

Buurtsupers en voedingsspeciaalzaken behoren tot de essentiƫle sectoren en bleven dus open tijdens de lockdown. Toch voorzag de overheid ook voor hen een aantal steunmaatregelen. Check hier een volledig en up-to-date overzicht!

De impact van de coronacrisis is voor elke voedingswinkel anders. Buurtsuper.be heeft er bij de regering dan ook sterk op aangedrongen dat sommige maatregelen, die initieel enkel voorzien waren voor winkels die moesten sluiten, breder toepasbaar werden waardoor voedingswinkels ook in aanmerking komen voor verschillende steunmaatregelen.

Klik hier voor de steunmaatregelen specifiek voor supermarkten.

Klik hier voor de steunmaatregelen specifiek voor voedingsspeciaalzaken en marktkramers in voeding

Nog vragen? 
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Buurtsuper.be via info@buurtsuper.be. Volg zeker ook onze website www.buurtsuper.be voor het meest actuele nieuws van de sector! 

Check www.unizo.be/corona of bel naar het gratis nummer 0800/20.750 voor alle andere ondernemersvragen over de coronacrisis.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2361)

AH, Jumbo en Plus introduceren 'slimme' displays

Nieuws

Albert Heijn, Jumbo en Plus introduceren deze week 'slimme displays' van het bedrijf Pure Value in hun filialen. Het zou gaan om de zogenoemde duurzame en herbruikbare Proteus-productdisplay, die de huidige wegwerpdisplays moet vervangen. Zeventig procent van de Nederlandse supermarkten zou de nieuwe displays deze week introduceren.
Lees meer ››

Steun voor Pink Ribbon van Carrefour

Nieuws

Carrefour sluit zich dit jaar opnieuw aan bij de acties van Pink Ribbon, een organisatie die zich richt op het vergroten van het bewustzijn rond borstkanker. Er zullen consumentenacties in de winkels plaatsvinden en Carrefour-medewerkers stappen mee in De Roze Mars.
Lees meer ››