Super Jackpot: win een jaar gratis boodschappen

Nieuws

Gedurende de hele maand september zetten we de troeven van de buurtsuper in de kijker. Heb je jouw deelnamepakket voor onze campagne en het Weekend van de Klant besteld? Lees hier wat je mag verwachten én wat je klanten kunnen winnen.

Alle buurtsupers die deelnemen aan onze imagocampagne ontvangen eind augustus – begin september hun deelnamepakket. Het pakket bevat 120 kartonnen doosjes Jules Destrooper Butter Crisps (24 gram) om uit te delen tijdens het Weekend van de Klant op 3 en 4 oktober 2020. Daarnaast ontvang je drie winkelaffiches en 1.500 krasloten voor het Super Jackpotspel.

De krasloten hebben een unieke code die extra speelkansen geeft op www.superbuurt.be en de Super Jackpot. Jouw klanten kunnen hiermee aankoopbonnen en prijzenpakketten winnen. 

Wat valt er te winnen?
In de Super Jackpot zit één hoofdprijs, met name een jaar gratis boodschappen (t.w.v. € 2.500). Daarnaast bieden onze partners nog heel wat extra prijzen aan, zoals goodie-bags met producten van Demak’Up, Okay en Nana, koekjes van Jules Destrooper, productpakketten van La William, soepmakers met groentepakketten van Flandria en snoeppotten van Napoleon. Maar er zullen ook weer ontelbare kortingsbonnen inzitten van Nalu, Demak’Up, Nana, Tena, Okay, Jules Destrooper, La William, Napoleon, Gillette, Oral-B en Venus.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2289)

Hoe rendabel zijn zelfstandige supermarkten?

Nieuws

Tijdens de coronacrisis hebben veel buurtsupermarkten mooie omzetcijfers neergezet. Maar verkoopcijfers zeggen niet alles. En wat als straks de coronastorm weer gaat liggen? Luc Roesems, bedrijfseconomisch expert bij PMO cvba voert jaarlijks een rendabiliteitsanalyse uit bij zelfstandige buurtsupermarkten. Hij legt een aantal pijnpunten bloot.
Lees meer ››