Super magazine in aantocht

Nieuws

Staat de koffie klaar? Want het Super magazine komt er weer aan, boordevol inspiratie en informatie op maat van de buurtsupers.

Check zeker het verhaal van ondernemerskoppel Jérémie Mouriaux en Tjorven Samaey (AD Delhaize De Haan – Chez Madeleine) en dat van het Super Team van Alvo versmarkt Huis Maria (Ledegem).

Een nieuwe rubriek die we ten zeerste aanraden is ‘Na de uren’, waar we een leuke hobby van een collega-supermarktuitbater in beeld brengen. De spits wordt afgebeten door Carlos Struyvelt. Hij brengt binnenkort zijn eerste ‘passionele’ vakantieroman uit.

We namen ook een kijkje achter de schermen van BelOrta, een van de grootste coöperatieve groente- en fruitveilingen van Europa en interviewden trendanalist Herman Konings over de eetgewoontes van de zogenaamde Xennials.  

Luc Ardies vertelt wat de impact van het nieuwe economisch wetboek op de franchisecontracten zal zijn.

En … natuurlijk vind je ook weer heel veel ander actueel nieuws over de sector.

Alvast veel leesplezier!

P.S.: Kan je niet wachten? Lees het magazine hier dan alvast online!

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2046)

Desinfecterende alcohol of handgels te kort?

Nieuws

We krijgen bezorgde telefoons van zaakvoerders omdat de ontsmettende gels schaars beginnen te worden. Distilleerderij Bruggeman, dat momenteel gedenatureerde alcohol en desinfecterende handgels aanbiedt aan de zorgsector, wil dit ook doen voor winkeliers!
Lees meer ››

Deel ons corona filmpje!

Nieuws

Omdat jullie veel vragen krijgen over hygiënerichtlijnen in kader van het coronavirus, hebben we hebben een kort filmpje gemaakt om de richtlijnen nog eens voor iedereen te verduidelijken. Deel en roep mee op voor gezond verstand én respect!
Lees meer ››