Super magazine komt er aan!

Nieuws

Binnenkort zal het Super magazine weer in je brievenbus vallen. Wat mag je van deze zomereditie verwachten?

In het nieuwste Super magazine vind je een fotoreportage van ons geslaagd Buurtsuperfeest en de uitreiking van de prijzen voor de Super Teams en de versspecialisten van 2019 (de Groentevakman, de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog).

Philip Knaepkens en Jill Van Win van Carrefour Market Gooreind vertellen hoe ze trachten voedselverspilling te vermijden, onder andere dankzij een samenwerking met Too Good to Go. We zetten ook de Mooiste Vleestoog van Alvo Kortessem en de Mooiste Kaastoog van Hildes Kaasboetiek in de kijker.

In het Rondetafelgesprek laten we de partners van onze zwerfvuilacties aan het woord en in de rubriek Visie gaan we dieper in op de job van een Verkoopmedewerker en de zogenaamde talent (mis)match tussen werkzoekenden en de behoeften van de werkgevers.   

Veel leesplezier!

P.S. Kan je niet wachten? Lees het magazine dan nu al online via deze link

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1592)

Tekenen in op akkoord met Reprobel!

Nieuws

UNIZO heeft lang onderhandeld met Reprobel over een nieuw vergoedingsakkoord. Ondanks de aanmaningen van Reprobel, hebben we geadviseerd om de betaling nog uit te stellen. Buurtsuper.be leden kunnen nu gebruik maken van de ‘vroeg-boek’ voordeeltarieven. Voor kleinere ondernemingen is er zelfs nog een bijkomende korting (<10 werknemers).
Lees meer ››