Super magazine komt er aan!

Nieuws

Binnenkort zal het Super magazine weer in je brievenbus vallen. Wat mag je van deze zomereditie verwachten?

In het nieuwste Super magazine vind je een fotoreportage van ons geslaagd Buurtsuperfeest en de uitreiking van de prijzen voor de Super Teams en de versspecialisten van 2019 (de Groentevakman, de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog).

Philip Knaepkens en Jill Van Win van Carrefour Market Gooreind vertellen hoe ze trachten voedselverspilling te vermijden, onder andere dankzij een samenwerking met Too Good to Go. We zetten ook de Mooiste Vleestoog van Alvo Kortessem en de Mooiste Kaastoog van Hildes Kaasboetiek in de kijker.

In het Rondetafelgesprek laten we de partners van onze zwerfvuilacties aan het woord en in de rubriek Visie gaan we dieper in op de job van een Verkoopmedewerker en de zogenaamde talent (mis)match tussen werkzoekenden en de behoeften van de werkgevers.   

Veel leesplezier!

P.S. Kan je niet wachten? Lees het magazine dan nu al online via deze link

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1774)

Delhaize hernieuwt samenwerking met Actiris

Nieuws

Brussel - De Brusselse minister van Tewerkstelling en Beroepsopleiding Bernard Clerfayt en Delhaize hernieuwen de samenwerking tussen Delhaize en de openbare diensten voor tewerkstelling, Actiris, en opleiding, Bruxelles Formation en de VDAB Brussel. De gezamenlijke doelstelling is om de Brusselaars nieuwe kansen te bieden op de arbeidsmarkt en zo het aantal Brusselaars met een baan te verhogen.
Lees meer ››