Supermarkten en plaatselijke verenigingen ruimen mee op

Nieuws

Op 15 september 2018 – World Clean up day – zullen AD Delhaize Sint-Truiden en Alvo Rumst samen met twee plaatselijke verenigingen de handen uit de mouwen steken om zwerfvuil op te ruimen.

De twee supermarkten worden bijgestaan door jeugdverenigingen. In Sint-Truiden helpt Sint-Trudo Scouts, in Rumst draagt Chiro Terhagen zijn steentje bij. In ruil voor de hulp krijgen beide verenigingen een waardebon van 250 euro uit handen van de supermarkt, waarmee ze in hun winkel leuke spullen voor de verenigingswerking kunnen kopen.

Opruimacties

Deze actie kadert binnen onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ waarbij we dit jaar bij wijze van pilootproject verschillende opruimacties rond buurtsupers organiseren.

Zelf aan de slag

Wil je als buurtsuper zelf ook een lokale opruimactie organiseren in de maand september?

Neem dan zeker een kijkje op www.mooimakers.be en contacteer ons.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››