Supermarkten en plaatselijke verenigingen ruimen mee op

Nieuws

Op 15 september 2018 – World Clean up day – zullen AD Delhaize Sint-Truiden en Alvo Rumst samen met twee plaatselijke verenigingen de handen uit de mouwen steken om zwerfvuil op te ruimen.

De twee supermarkten worden bijgestaan door jeugdverenigingen. In Sint-Truiden helpt Sint-Trudo Scouts, in Rumst draagt Chiro Terhagen zijn steentje bij. In ruil voor de hulp krijgen beide verenigingen een waardebon van 250 euro uit handen van de supermarkt, waarmee ze in hun winkel leuke spullen voor de verenigingswerking kunnen kopen.

Opruimacties

Deze actie kadert binnen onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ waarbij we dit jaar bij wijze van pilootproject verschillende opruimacties rond buurtsupers organiseren.

Zelf aan de slag

Wil je als buurtsuper zelf ook een lokale opruimactie organiseren in de maand september?

Neem dan zeker een kijkje op www.mooimakers.be en contacteer ons.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››