Supermarkten en plaatselijke verenigingen ruimen mee op

Nieuws

Op 15 september 2018 – World Clean up day – zullen AD Delhaize Sint-Truiden en Alvo Rumst samen met twee plaatselijke verenigingen de handen uit de mouwen steken om zwerfvuil op te ruimen.

De twee supermarkten worden bijgestaan door jeugdverenigingen. In Sint-Truiden helpt Sint-Trudo Scouts, in Rumst draagt Chiro Terhagen zijn steentje bij. In ruil voor de hulp krijgen beide verenigingen een waardebon van 250 euro uit handen van de supermarkt, waarmee ze in hun winkel leuke spullen voor de verenigingswerking kunnen kopen.

Opruimacties

Deze actie kadert binnen onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ waarbij we dit jaar bij wijze van pilootproject verschillende opruimacties rond buurtsupers organiseren.

Zelf aan de slag

Wil je als buurtsuper zelf ook een lokale opruimactie organiseren in de maand september?

Neem dan zeker een kijkje op www.mooimakers.be en contacteer ons.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››