“Tijdens de inspiratiereizen kan je ervaringen delen met collega’s over de merken heen.”

Nieuws

Frederic Van Landeghem wordt lid van Buurtsuper.be om deel te nemen aan de praktijkgerichte opleidingen van PMO. Ondertussen is hij een vaste gast op de infoavonden en evenementen van Buurtsuper.be. Lees zijn testimonial!

Frederic is al bijna zes jaar franchisenemer bij Carrefour Market. Hij had een ambachtelijke chocolaterie die voornamelijk aan de horeca leverde. Op een bepaald moment kreeg hij de vraag om de Carrefour Market in Erpe-Mere op zelfstandige basis uit te baten. Dat deed hij een kleine twee jaar. Daarna nam hij de winkel volledig in eigen beheer over. “We hebben de winkel meteen in een hedendaags jasje gestoken en een slagerijafdeling via Buurtslagers gestart. Deze combinatie zorgde voor een vliegende start. Ondertussen baten we enkele Carrefour Markets in de regio van Gent uit, onder andere in Nazareth en Desselgem.”

Initieel werd hij lid van Buurtsuper.be om te kunnen genieten van de opleidingen die Buurtsuper.be aanbiedt via PMO. “Ik vind het heel belangrijk dat mijn medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Dat zorgt voor extra betrokkenheid, motivatie en verantwoordelijkheid. De opleidingen, die je bovendien aan een voordeeltarief kan volgen, zijn altijd op maat van de supermarkt en heel praktijkgericht uitgewerkt.”

Hij neemt zelf ook graag deel aan de activiteiten en evenementen die Buurtsuper.be organiseert. “Ik ga altijd slimmer naar huis! Ook de jaarlijkse infosessie over de rentabiliteit van onze sector sla ik nooit over.”

Maar vooral de inspiratiereizen zijn van grote waarde voor hem. “Je ontdekt nieuwe, inspirerende concepten, maar ook de band die je opbouwt met de andere deelnemers is waardevol. Iedereen deelt tijdens zo een reis ervaringen. En dat gaat verder dan je eigen enseigne. Je wisselt ook van gedachten met collega’s die bij Delhaize, SPAR of Alvo actief zijn. Zij hebben dezelfde uitdagingen en worden geconfronteerd met dezelfde problemen.”

Ook lid worden van Buurtsuper.be? 
Schrijf € 490,05 (€ 405 excl. btw) over op BE35 4263 1182 2137 (UNIZO-lidmaatschap incl.) en je wordt lid tot en met eind 2020. Meer info: info@buurtsuper.be of klik hier.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2215)

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››