Tweede thema-avond voor speciaalzaken: de foto's

Nieuws

Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden en een inspiratietour georganiseerd. Bekijk hier de foto's van de tweede thema-avond 'Marketing voor speciaalzaken'.

De avond startte met een rondleiding bij drankenhandel Tommelin. Daarna gaf Caroline Quintijn, Winkelcoach en coördinator van het project voor speciaalzaken, een korte inleiding in het centrale thema. Deze avond stond niet in het teken van een theoretische overdracht maar vooral in het uitwisselen van ervaringen. En dat deden de deelnemers uiteraard! 

Meer weten? 
Met het project ‘De moed om ietsje duurder te zijn’ wil Buurtsuper.be speciaalzaken verenigen en ondersteunen. Er worden vier thema-avonden georganiseerd en een inspiratietour. Klik hier voor de data en thema's van de andere thema-avonden.

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2215)

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››