Uitnodiging ontmoeting 'Korte keten'

Nieuws

Buurtsuper.be en het ‘Innovatiesteunpunt Korte Keten’ (Boerenbond en Landelijke Gilden) slaan de handen in elkaar. We brengen lokale producenten van hoeveproducten in contact met zelfstandige buurtsupermarkten in de buurt om een mogelijke samenwerking te bespreken.

De consument heeft hoe langer hoe meer interesse in lokale producten. In die context investeren al heel wat landbouwers in een zogenaamde ‘hoeveverkoop’. Dit is een gemiste kans voor de buurtsupers en zelfstandige supermarkten in de buurt! 

Buurtsuper.be organiseert daarom op donderdag 28 februari in Loenhout een ontmoeting tussen de lokale producenten en buurtsupermarkten. Zo kunnen ze kennismaken en een mogelijke samenwerking bespreken. 

De ontmoeting vindt plaats in een mooie en authentieke locatie. De lokale producenten zullen hun producten tonen en/of laten proeven aan de kandidaat-kopers en zaakvoerders van de lokale supermarkten. 

Deze ‘meet & greet’ vindt plaats vanaf 14.00 uur maar Buurtsuper.be maakt graag van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen om vanaf 12.00 uur deel te nemen aan een Open Bestuursraad van Buurtsuper.be. Op die manier kunnen we als zelfstandige supermarkten ook over andere actuele issues ervaringen uitwisselen.  

WAAR: Romberama Amaryllis Kwekerij, Leiweg 20, 2990 Loenhout

WANNEER: Donderdag 28 februari 2019

AGENDA

12u00 – 14u00 Open Bestuursraad Buurtsuper.be 

14u00 – 17u00 Meet & Greet met lokale producenten

17u00 – 18u00 Netwerking met een drankje   

 

INSCHRIJVEN: Deelname is gratis, inschrijven verplicht via aurelie.camps@buurtsuper.be

Klik hier voor de uitnodiging.  

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››