‘Varken voor alle vorken’ in Spar Bokrijk

Nieuws

De ‘Varken voor alle vorken’ foodtruck rijdt Vlaanderen rond en laat klanten proeven van heerlijke varkensvleesgerechtjes. Afgelopen vrijdag stond de truck aan Spar Bokrijk.

Dit jaar werden de hapjes (vlees en slaatjes) elk afzonderlijk verpakt in een leuke goodiebag met receptenfolder en omschrijving om terug op te warmen 

Acteur Peter Van Asbroeck deelde de lekkere pakketjes uit aan klanten. In elk pakket vond je een portie gemarineerd buikspek met geitenroomkaas, rode kool met appelen en een portie varkenshaasje met geroosterde groeten en truffelmayonaise. In totaal gingen maar liefst 230 klanten met een ‘Varken voor alle vorken’ goodiebag naar huis! 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2343)

Super Teams 2020: eerste tussenstand

Nieuws

We zijn nog maar halverwege onze ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’ campagne en er hebben al 4.500 consumenten hun favoriete buurtsuper bedankt! De buurtsupers (één per enseigne) met de meeste bedankjes bekronen wij binnenkort tot 'Super Team 2020'. Een eerste tussenstand ...
Lees meer ››

"Buurtwinkel terug van weggeweest"

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een interview met retailexpert Gino Van Ossel die bevestigt wat Buurtsuper.be al langer vaststelt: de coronacrisis zorgt er voor dat ons winkellandschap er versneld anders gaat uitzien. Met minder geïsoleerde baanwinkels en populairdere buurtwinkels en boerenmarkten.
Lees meer ››

UNIZO kijkt met argusogen naar shoppingcenter Malinas

Nieuws

UNIZO kijkt met argusogen naar het nieuwe shoppingcomplex 'Malinas', aan de afrit Mechelen-Noord langs de E19. Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor de herlocalisatie van enkele baanwinkels, blijkt toch een shoppingcenter van 23.000 vierkante meter worden. Ook de komst een AH XL van 3.500 m² baart zorgen.
Lees meer ››