Varkensvlees on the road

Nieuws Productnieuws

20 maart vertrekt de VLAM 'foodtrucktour varkensvlees' opnieuw. Op parkings van supermarkten van verschillende ketens laat VLAM klanten kennismaken met de lekkernijen van het varken: mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt.

Lekkere hapjes te proeven aan de foodtruck
Met een moderne foodtruck, die helemaal is vormgegeven in de stijl van de campagne, zorgt VLAM ook dit jaar weer voor culinaire inspiratie met varkensvlees. 

"Op de parking van supermarkten voorzien we het hele jaar door proeverijen her en der in Vlaanderen. De passant kan een degustatiebordje uitproberen met drie verschillende hapjes. Het volledige assortiment van de actie bestaat uit mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt. Er zijn ook receptenleaflets om thuis gerechtjes uit te proberen. Heel wat verkooppunten verwijzen in de winkel zelf naar de foodtruck buiten en zetten varkensvlees in promotie", aldus VLAM.

Op het net, in de cinema én op de aankoopplek
"We benadrukken de veelzijdigheid van varkensvlees van bij ons door middel van de campagne ‘Varken voor alle vorken’. De campagne wordt gevoerd met een mix aan kanalen. Er is een spot voor de bioscoop, er zijn veel inspirerende recepten en verhalen te vinden op ons kookplatform lekkervanbijons.be en in de afgeleide socialemediakanalen hebben we diverse spots waar de diversiteit van varkensvlees centraal staat. We zijn ook aanwezig vlakbij de plek waar de Vlaming zijn aankopen doet: de supermarkt of de slager."

Lees ook ›› Alle producten (2046)

Desinfecterende alcohol of handgels te kort?

Nieuws

We krijgen bezorgde telefoons van zaakvoerders omdat de ontsmettende gels schaars beginnen te worden. Distilleerderij Bruggeman, dat momenteel gedenatureerde alcohol en desinfecterende handgels aanbiedt aan de zorgsector, wil dit ook doen voor winkeliers!
Lees meer ››

Deel ons corona filmpje!

Nieuws

Omdat jullie veel vragen krijgen over hygiënerichtlijnen in kader van het coronavirus, hebben we hebben een kort filmpje gemaakt om de richtlijnen nog eens voor iedereen te verduidelijken. Deel en roep mee op voor gezond verstand én respect!
Lees meer ››