Vergeet uw registratie niet als u medische hulpmiddelen verkoopt

Nieuws

Om medische hulpmiddelen te mogen verkopen, moet je als winkelier voor 15 juni registreren op een speciale website opgericht door het Federaal Agentschap voor Gezondheid- en Geneesmiddelenproducten.

Een Europese wetgeving legt aan, onder meer detailhandelaars, een registratieplicht op wanneer zij medische hulpmiddelen verkopen zoals wondpleisters, condooms, incontinentiemateriaal,… Het Federaal Agentschap voor Gezondheid- en Geneesmiddelenproducten (FAGG) heeft daarom een speciale website opgericht waar detailhandelaars zich kunnen laten registreren.Deze registratie moet voor 15.06.18 gebeuren. Zonder deze registratie kan de winkelier deze producten niet meer verkopen.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››