Verlaag uw FAVV-heffing en bemachtig een smiley

Nieuws

Buurtsuper.be begeleidt haar leden op vlak van HACCP en voedselveiligheid. Hiervoor rekenen we op onze kennispartner Gullimex bij wie u terecht kan voor professionele meetapparatuur en kalibratieservice.

FAVV-heffing verlagen

Elke buurtsuper met een Smiley geniet van een bonus op de heffing FAVV en betaalt hierdoor slechts 1/4e van de normale heffing. Samen met onze voedseladviseurs kan Gullimex u helpen deze 'Smiley' te bemachtigen. Wij zorgen voor begeleiding op de winkelvloer en Gullimex biedt de hulpmiddelen om u volledig te ontzorgen. Voor elk budget is er een geschikte oplossing. Zo voldoet u aan alle wettelijke verplichtingen en voorkomt u potentiële imagoschade.

Dubbele winst

Naast handmatige temperatuurregistratie kan u ook kiezen voor een automatisch systeem. Dit kost een extra inspanning maar deze investering loont wel dubbel. U krijgt namelijk een maximale gemoedsrust én u bespaart tijd. Dankzij deze automatische temperatuurregistratie staat alles netjes online genoteerd en is uw inbreng alleen nodig bij een alarm. Voor de rest hebt u alle tijd om te investeren in uw zaak en klantencontacten.

 Exclusief Buurtsuper.be ledenvoordeel

20% korting op hardware bij installatie door Gullimex

Naamloos

• Draadloos systeem en eenvoudig uit te breiden

• Meetwaarden in een persoonlijk portaal en overal online te raadplegen

• Alarm per sms of e-mail bij overschrijding van een kritieke temperatuur

• Bewaakt werk- en opslagruimtes, koel- en vriescellen, toonbanken, vitrines, ovens, ..

Meer informatie? klik hier

 

Voeding Janssens ging u voor

Geert Janssens, eigenaar: "Gullimex dacht echt goed mee. Niet alleen over het aantal meetpunten en de plaatsing van het systeem in de winkel, maar ook over wat voor mij financieel het meest interessant zou zijn. Verkoop, service en nazorg zonder te pushen, zeg maar. Dat heb ik als heel aangenaam ervaren."

Bekijk hier de casestudy. 

Voor praktische vragen kan u terecht bij Annick Van Nieuwenberg (a.vannieuwenberg@gullimex.be - 0472/ 87 42 09) van Gullimex. Aarzel niet om ook Veronique Bert (veronique.bert@unizo.be - 0479/81 81 57) of Ann Wayenberg (ann.wayenberg@unizo.be - 0483/22 75 66) te contacteren bij verdere vragen rond voedselveiligheid in uw buurtsuper.

Vraag meteen uw offerte aan

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››