VLAM Week van Steak Friet

Nieuws

Steak-friet is één van de populairste gerechten van bij ons. Reden genoeg om deze klassieker een hele week in de kijker te zetten. Samen met de Waalse collega’s organiseert VLAM deze week een ‘Week van de Steak-friet’.

Jeroen Meus serveerde dit fantastische gerecht tijdens zijn ‘Dagelijkse Kost’ en ook heel wat slagers en grote supermarktketens zetten hun schouders onder het initiatief. Bij Spar Schriek werden de klanten getrakteerd op een tasting. VLAM plaatse er de hele namiddag haar foodtruck rundvlees. Er werden 300 mini porties steak-friet met een gemengde salade geserveerd. En u? Hoe heeft u uw steak friet het liefst? Met béarnaise, pepersaus of gewoon natuur?

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››