VLAM Week van Steak Friet

Nieuws

Steak-friet is één van de populairste gerechten van bij ons. Reden genoeg om deze klassieker een hele week in de kijker te zetten. Samen met de Waalse collega’s organiseert VLAM deze week een ‘Week van de Steak-friet’.

Jeroen Meus serveerde dit fantastische gerecht tijdens zijn ‘Dagelijkse Kost’ en ook heel wat slagers en grote supermarktketens zetten hun schouders onder het initiatief. Bij Spar Schriek werden de klanten getrakteerd op een tasting. VLAM plaatse er de hele namiddag haar foodtruck rundvlees. Er werden 300 mini porties steak-friet met een gemengde salade geserveerd. En u? Hoe heeft u uw steak friet het liefst? Met béarnaise, pepersaus of gewoon natuur?

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››