Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.

Klik hier om ons meteen te volgen: https://www.facebook.com/buurtsuperunizo/

TIP: Wil je op de hoogte blijven van alle statusupdates van Buurtsuper.be? Dat kan! Je kunt je namelijk 'abonneren' op het nieuws van onze pagina. Standaard krijg je immers niet al onze statusupdates te zien wanneer je de pagina leuk vindt.

Om dit voor elkaar te krijgen:

1. Ga naar de Facebookpagina van Buurtsuper.be. 
2. Klik op de 'Vind ik leuk' button (indien je dat nog niet zou gedaan hebben) 
3. Kies in de button 'Volgen' voor de optie 'Als eerste weergeven' 

Nu zal je geen enkel nieuwsbericht meer missen! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››