Vrijwilligers als hulp in jouw winkel: zwartwerk?

Nieuws

Veel ondernemers worden ondersteund door een netwerk van familie en vrienden. jij waarschijnlijk ook? Buurtsuper.be en UNIZO organiseren deze enquête zodat we op een onderbouwde manier voor de verderzetting van het systeem kunnen pleiten.

De zogenaamde 'occasionele of toevallige helpers' helpen af en toe een handje in je zaak. Het statuut van deze vrijwilligers wordt soms argwanend bekeken. Sommigen denken – onterecht – dat het om zwartwerk gaat. 

Buurtsuper.be en UNIZO willen daarom een beeld opmaken van deze helpers en de ondernemers die door hen worden geholpen. Op die manier kunnen we op een onderbouwde manier voor de verderzetting van dit flexibel systeem pleiten.

Vul hier de korte enquête in
  

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1592)

Tekenen in op akkoord met Reprobel!

Nieuws

UNIZO heeft lang onderhandeld met Reprobel over een nieuw vergoedingsakkoord. Ondanks de aanmaningen van Reprobel, hebben we geadviseerd om de betaling nog uit te stellen. Buurtsuper.be leden kunnen nu gebruik maken van de ‘vroeg-boek’ voordeeltarieven. Voor kleinere ondernemingen is er zelfs nog een bijkomende korting (<10 werknemers).
Lees meer ››