Vrijwilligers als hulp in jouw winkel: zwartwerk?

Nieuws

Veel ondernemers worden ondersteund door een netwerk van familie en vrienden. jij waarschijnlijk ook? Buurtsuper.be en UNIZO organiseren deze enquête zodat we op een onderbouwde manier voor de verderzetting van het systeem kunnen pleiten.

De zogenaamde 'occasionele of toevallige helpers' helpen af en toe een handje in je zaak. Het statuut van deze vrijwilligers wordt soms argwanend bekeken. Sommigen denken – onterecht – dat het om zwartwerk gaat. 

Buurtsuper.be en UNIZO willen daarom een beeld opmaken van deze helpers en de ondernemers die door hen worden geholpen. Op die manier kunnen we op een onderbouwde manier voor de verderzetting van dit flexibel systeem pleiten.

Vul hier de korte enquête in
  

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1774)

Delhaize hernieuwt samenwerking met Actiris

Nieuws

Brussel - De Brusselse minister van Tewerkstelling en Beroepsopleiding Bernard Clerfayt en Delhaize hernieuwen de samenwerking tussen Delhaize en de openbare diensten voor tewerkstelling, Actiris, en opleiding, Bruxelles Formation en de VDAB Brussel. De gezamenlijke doelstelling is om de Brusselaars nieuwe kansen te bieden op de arbeidsmarkt en zo het aantal Brusselaars met een baan te verhogen.
Lees meer ››